30000 tl civarı laptop önerisi

erkamtb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
126
Merhabalar acil laptop önerisi lazım 2. el de olur sıkıntı olmaz. Fakat uzun ömürlü olması lazım ve performans tabii ki çok önemli benim için. (soğutma konusunu düşünerek lütfen öneri yapın.) teşekkürler.

Hocam monster notebooklarda 3060 i7 12. Nesil bi notebook bi laptop görmüştüm 16gb ram ve 1tb m2 ssd max-p idi yani 130w linki bulabilirsem atayım
Post automatically merged:

Hocam onu araken bunu buldum sepette .d ekranı 300hz ama https://ty.gl/18xoouuau3

Bunun ekranı 300hz imiş

Kendi bilgisayarımı öneririm, tabi teknosa dışında bir siteden almanı öneririm.

Asus ROG G15 G513RM

Hocam bu idi dediğim

Kendi bilgisayarımı öneririm, tabi teknosa dışında bir siteden almanı öneririm.

Asus ROG G15 G513RM
Hocam zaten benim 1. Attığımı kast etmişsiniz

Ama ben 1. Yi öneririm hem onun ramları ddr5 hem de ekranı 300hz rekabetçi oyunlarda işinize yarar

Ama 1.nin kötü yanı ssdsi 512gb öbürkününkü 1tb

Birde monsterin soğutmasını biliyorum gayet iyi turbo fan falan açabilirsiniz ama asusu hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Üstteki fhd(1080p) alttaki qhd(1440p). 3060 qhdyi ucu ucuna besliyor gibi bir şey

Hocam zaten benim 1. Attığımı kast etmişsiniz
Link Android marketine yönlendiriyor, dediğiniz gibidir. Soğutması iyi, ekranı güzel, fazla ağır değil, kaliteli bir cihaz. Teknosa'dan almayın çünkü hiçbir türlü iade/değişim yapmıyorlar. Yegane önerim birkaç kuruş fazla verip direkt fiziksel mağazadan (Vatan) satın alıp orada kontrolünü sağlamak.

Hocam bunlardan birini seçin ama ben en çok 300hz olan asusu ve 2k olan hp omen ı beğendim karar sizin

Üstteki fhd(1080p) alttaki qhd(1440p). 3060 qhdyi ucu ucuna besliyor gibi bir şey
Hocam ucu ucuna besliyor derken nasıl bir farklılık olur fhd ile qhd arasında

Hocam ucu ucuna besliyor derken nasıl bir farklılık olur fhd ile qhd arasında
Çözünürlük farkı var işte. Bütçeniz varsa 2k olanı almak daha iyi olur. Film/dizi /video izlerken ve bazı oyunları 2k oynamak güzel oluyor.

Çözünürlük farkı var işte. Bütçeniz varsa 2k olanı almak daha iyi olur. Film/dizi /video izlerken ve bazı oyunları 2k oynamak güzel oluyor.
Fps farkı olur mu?

Oyun oynayacağım

Fps farkı olur mu?
Oyunları qhd olarak oynarsan daha düşük fps alırsın. Oyunları fhdye çekersen daha yüksek alırsın. Fhd olanda istesende qhd oynayamazsın ama qhdde ister qhd kalitesinde oynarsın istersen fhd.

Oyunları qhd olarak oynarsan daha düşük fps alırsın. Oyunları fhdye çekersen daha yüksek alırsın. Fhd olanda istesende qhd oynayamazsın ama qhdde ister qhd kalitesinde oynarsın istersen fhd.
Yani qhd yi alsam oyunlarda fhdye çekerim diyorsunuz normal kullanım aynı olur

Son düzenleme:
Geri