- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,876
Sen 2k monitör öner arkadaş istediğini seçsin.3090 rakibi bir kartla 1080p oyunmu oynayacak?
Sen 2k monitör öner arkadaş istediğini seçsin.3090 rakibi bir kartla 1080p oyunmu oynayacak?
merhabalar bütçeniz baya iyi hangi meslektesiniz merak ettim yanşıl anlamazsanız sevinirim belirtip belirtmemek size kalmışArkadaşlar merhaba sistem toplayıp oyun yayın vs yapmayı düşünüyorum. Para kazanma kaygım yok maksat goy goy. R7 5800x ve rtx 3070 lı bir sistem beni tek bilgisayarda çift monitör yayın yaptırır mı ?
Amaca bağlı ama, chat okuma , OBS kontrol etme vb. İçin 60HZ hayli hayli yeter.Bence değil.
Belki iki monitörü tek bir monitör olarak kullanıp oyun oynayacak?
Ben size soruyorum sizce mantıklımı 6900xt ile 1080p oyun?Sen 2k monitör öner arkadaş istediğini seçsin.
Memurmerhabalar bütçeniz baya iyi hangi meslektesiniz merak ettim yanşıl anlamazsanız sevinirim belirtip belirtmemek size kalmış
Ekran kartını nvidia istiyorum![]()
BLADE-6900XT / AMD Ryzen 9 5900X / SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT NITRO+ / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-6900XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 9 5900X işlemci ve RX 6900 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
2 tane alabilirsiniz:
![]()
Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!www.monsternotebook.com.tr
Arkadaş yayın yapacak.Ben size soruyorum sizce mantıklımı 6900xt ile 1080p oyun?
4k için yapılmış bir kart.
2060 değil bu.
Monitör olarak sormuyorum. Islemci ve ekran kartı tek bilgisayardan yayın yaparken fps düşürür mü ? Ben bu tarz şeyleri merak ediyorum.Arkadaş yayın yapacak.
Tek 2K monitör yerine 2 tane 1080P monitörü tercih ederim.
Kaliteli 2K 2 tane monitör olması için sistemi düşürmek gerekiyor.
Daha düşük sistem önerip 2 tane 2k monitörde önerebilirim benim için farketmez fakat sistem düşürmek yerine monitör düşürmek benim için mantıklı geliyor.
Memur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartını nvidia istiyorum
Böyle yüksek segment bir bilgisayar bir sıkıntı yaşamazsınız.Monitör olarak sormuyorum
Monitör olarak sormuyorum. Islemci ve ekran kartı tek bilgisayardan yayın yaparken fps düşürür mü ? Ben bu tarz şeyleri merak ediyorum.
6800xt+5800x sistem var aynı fiyata cidden 10600k+3070'mİ?Phantom 7T-10 - Game Garaj
İntel işlemcili ve RTX nvidia yada RX ekran kartlı Phantom 7T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Böyle yüksek segment bir bilgisayar bir sıkıntı yaşamazsınız.
Neden nividia istiyorsunuz çok daha yüksek performans varken aynı fiyata?Memur
Ekran kartını nvidia istiyorum
Dostum arkadaş NVİDİA istiyormuş.6800xt+5800x sistem var aynı fiyata cidden 10600k+3070'mİ?
Neden nividia istiyorsunuz çok daha yüksek performans varken aynı fiyata?
Farkettim görmeden yorum yaptım kusura bakma.Dostum arkadaş NVİDİA istiyormuş.