Neler Yeni

3000Mhz ramlarim 2666 görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Zafer
İlgilendiği Kategoriler
LoL- Ordu
ram desteği.PNG

Fotoğrafta da göründüğü gibi ryzern 5 3500 işlemci 2*8 ram b450 Plus anakart üzerinde ama 3000mhz olan ramlar 2666 ggrünüyor ne yapmam gerekiyor

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Selim

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
ilyas koç
evet açtım cpu-z den de baktım ama ondan bi halt anlamadım fotoğrafı aşağı bıraktım.
Buradaki değerlere göre XMP açamamışsınız gibi. Bios ekranı görüntüsünü atabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradaki değerlere göre XMP açamamışsınız gibi. Bios ekranı görüntüsünü atabilir misiniz ?
Birde biosunuz güncel mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Zafer
İlgilendiği Kategoriler
LoL- Ordu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde biosunuz güncel mi ?
bios güncel ramlari söküp silgi ile silip geri taktım ama hala 2666mhz biosdan xmp de açtım ama hala olmuyor? anlamadım gitti

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,141
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
BİOS ayarlarını sıfırla sonra tekrar xmp aç hatta bundan önce bi de BİOS güncellemesi atsan iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Zafer
İlgilendiği Kategoriler
LoL- Ordu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BİOS ayarlarını sıfırla sonra tekrar xmp aç hatta bundan önce bi de BİOS güncellemesi atsan iyi olur.
Anakarta güncelleme yaptım ama my favorites bölümü açılmadığı için exmp profili açamıyorum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,141
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Zafer
İlgilendiği Kategoriler
LoL- Ordu
Anakart modelin ASUS mu? Aİ Tweaker` a gel ordan dcop/xmp açacaksın.
hocam evet asus anakartın markası ama o bölümden de açtım hala 2666 olarak gözüküyor my favorites bölümü açılmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,141
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam evet asus anakartın markası ama o bölümden de açtım hala 2666 olarak gözüküyor my favorites bölümü açılmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum
my fovorites de işin yok canım bios a gel f7 bas advantege mode aç ai tweaker a gel ss at.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Abdullah esir
Hocam sanırım 3. Nesil işlemci olduğu için olabilir tam hatırlamıyorum 2. Nesillerde oluyordu böyle daha hızlısını açmıyordu. Sizde daha önceden de böyle oldu mu

Top Bottom