artık bu işle ilgilenmiyorum maalesef. bildiklerimin çoğunu unuttum@cfranko hocam merhabalar konuyu hortlatmış oluyorum ama yaklaşık 8-10 gündür ramlerimi overclock yapmaya çalışıyorum, kafayı yeme seviyesine geldim. Bana da bir yardımcı olma şansınız var mı acaba?
Tamamdır hocam teşekkür ederim yine de.artık bu işle ilgilenmiyorum maalesef. bildiklerimin çoğunu unuttum
işlemciniz neydi?Tamamdır hocam teşekkür ederim yine de.
İşlemcim ryzen 7 5700x hocam. Evet ramlerim normalde 3000mhz CL15 ben şuan 3600 mhz CL 15 olarak çalıştırdım ama sanki bir yerde bir yanlışım var gibi hissediyorum memtest86 ile 4.30 saat test 0 hata ile bitti ama içime sinmeyen bir şeyler varişlemciniz neydi?
Açtığınız konulara baktım da HyperX rami cl 15 yapmak istemişsiniz yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım eğer işlemciniz çok yeni bir şey değilse. Şimdi bu konuyu baştan bi okudum eski günlerim aklıma geldi
Seviliyorsunişlemciniz neydi?
Açtığınız konulara baktım da HyperX rami cl 15 yapmak istemişsiniz yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım eğer işlemciniz çok yeni bir şey değilse. Şimdi bu konuyu baştan bi okudum eski günlerim aklıma geldi