Neler Yeni

3000mhz Ramleri 3600mhz OC Yapmak

wufuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ufuk Can
@cfranko hocam merhabalar konuyu hortlatmış oluyorum ama yaklaşık 8-10 gündür ramlerimi overclock yapmaya çalışıyorum, kafayı yeme seviyesine geldim. Bana da bir yardımcı olma şansınız var mı acaba?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
@cfranko hocam merhabalar konuyu hortlatmış oluyorum ama yaklaşık 8-10 gündür ramlerimi overclock yapmaya çalışıyorum, kafayı yeme seviyesine geldim. Bana da bir yardımcı olma şansınız var mı acaba?
artık bu işle ilgilenmiyorum maalesef. bildiklerimin çoğunu unuttum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Tamamdır hocam teşekkür ederim yine de.
işlemciniz neydi?
Açtığınız konulara baktım da HyperX rami cl 15 yapmak istemişsiniz yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım eğer işlemciniz çok yeni bir şey değilse. Şimdi bu konuyu baştan bi okudum eski günlerim aklıma geldi :)

wufuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ufuk Can
işlemciniz neydi?
Açtığınız konulara baktım da HyperX rami cl 15 yapmak istemişsiniz yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım eğer işlemciniz çok yeni bir şey değilse. Şimdi bu konuyu baştan bi okudum eski günlerim aklıma geldi :)
İşlemcim ryzen 7 5700x hocam. Evet ramlerim normalde 3000mhz CL15 ben şuan 3600 mhz CL 15 olarak çalıştırdım ama sanki bir yerde bir yanlışım var gibi hissediyorum memtest86 ile 4.30 saat test 0 hata ile bitti ama içime sinmeyen bir şeyler var :)

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
işlemciniz neydi?
Seviliyorsun

Top Bottom