3000tl bütçe telefon önerisi

Faruk Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
ekranı çok büyük olmasın günlük kullanım için uygun olsun konfor ön planda önerilerinizi bekliyorum

Poco X3 NFC

Oppo xiaomi samsung işin içinden çıkamadım valla ama ben olsam 2.el iphone alırdım orta boy ve kullanışlı rahat pil sağlığı yüksek bulunadabilir çoğunlukla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sıfır önerisine kesinlikle pocco x3 bilgisayar gibi telefon ama kendim deneyimlemedim.

Oppo xiaomi samsung işin içinden çıkamadım valla ama ben olsam 2.el iphone alırdım orta boy ve kullanışlı rahat pil sağlığı yüksek bulunadabilir çoğunlukla.
2. el başarabilsem iph 8 getirebilirim sanırsam bende aynı fikirdeyim ama 0 olursada poco x3 günlük kullanımda bir tık zorlayacak gibi geliyor

0 önerileri alabilir miyim?

2. el başarabilsem iph 8 getirebilirim sanırsam bende aynı fikirdeyim ama 0 olursada poco x3 günlük kullanımda bir tık zorlayacak gibi geliyor

0 önerileri alabilir miyim?
Bencede

"Ekranı çok büyük olmasın" dediğin anda o bütçedeki güncel telefonların %98'i gitti zaten :D
6.4 inç'lik modellere bakabilirsiniz, Samsung ve Oppo'da ince ve kibar cihazlar var. Ekran kasa oranları iyi oldukları için o ekran boyutu gözünüzü korkutmasın.
Ya da 2. el iPhone 7-8 bakın.

"Ekranı çok büyük olmasın" dediğin anda o bütçedeki güncel telefonların %98'i gitti zaten :D
6.4 inç'lik modellere bakabilirsiniz, Samsung ve Oppo'da ince ve kibar cihazlar var. Ekran kasa oranları iyi oldukları için o ekran boyutu gözünüzü korkutmasın.
Ya da 2. el iPhone 7-8 bakın.
8 olursa iyi olur ama zor gibi 3k yı aşamam oppo reno 2z nasıldır amoled olsun ekran deneyimi olsun

Geri