3000tl kaykay önerisi

Berke19

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Arkadaşlar 2.el kaykay almak istiyorum bütçe 2000-3000 arasi. Sizce hangi markayi tercih etmeliyim? Şu an aklımda Pow ve Baker var ikisi arasında kaldım. Başka öneriniz var mı veya bu ikisinden hangisi daha mantıklı.

Arkadaşlar 2.el kaykay almak istiyorum bütçe 2000-3000 arasi. Sizce hangi markayi tercih etmeliyim? Şu an aklımda Pow ve Baker var ikisi arasında kaldım. Başka öneriniz var mı veya bu ikisinden hangisi daha mantıklı.
dostum biraz geç oldu ama anlatayım. ilk önce fiyatının yettiğince sbc den kaykay bak. o da olmazsa temiz bir şekilde (tahtada su hasarı olmasın ve çatlak olmasn + trucklarda rulmanlarda pas olmasın) ufak çizikler olabilr. kaykay malzemeye sert davranılan bir spor zaten. baker complete yok o tahta sadece. baker ileri düzey bir deck. sağlam ve conceveleri güzel fakat bıraz hızlı aşınıyor. güzel mi dersen ben seviyorum. neyse paranın yettiğince complete 100 veya complete 500 bak. pow da güzel ama yapışkanı biraz kalitesiz. çok kolay chip atıyor. onun yerine sbc deki kaykaylaırın 2. eline bak uygun bir şekilde al

Geri