aula mı bu muiyzico kampanyası ile %15 indirim ilk sipariş ise 300tl ek indirim daha alarak uyguna alabilirsin
AKKO 5075B Plus Dracula Castle Dracula Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
75 Düzen RGB Arka Aydınlatma Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket Akko Cloud Yazılımını Destekler: Mac/Win/Web 5075B Plus Dracula Castle…www.gaming.gen.tr
şimdi aula 2. elde 1700e anlaşılırsa alınabilir 2k civarı verilecekse dediğim kampanyalar ile attığım klavye 2.5kya geliyor hem garantili hem faturası senin adına oluyoraula mı bu mu
hocam kalite hissiyat olarak hangisi daha iyi sizceşimdi aula 2. elde 1700e anlaşılırsa alınabilir 2k civarı verilecekse dediğim kampanyalar ile attığım klavye 2.5kya geliyor hem garantili hem faturası senin adına oluyor
dracula castleyi deneyimlemedim ama siyah aula daki v3 switch pek hoşuma gitmedi v4 olanı taktım arada dehşet fark oluştu beyaz olanda ki reaper v3 switche kıyasla daha iyi v4 ün altında kalıyor test videolarına bakmak lazımhocam kalite hissiyat olarak hangisi daha iyi sizce
bende beyaz aula var 2. elde 2 k ya rahat satarım onu satıp buna mı gecsem dıye dusundum de hocam bıdracula castleyi deneyimlemedim ama siyah aula daki v3 switch pek hoşuma gitmedi v4 olanı taktım arada dehşet fark oluştu beyaz olanda ki reaper v3 switche kıyasla daha iyi v4 ün altında kalıyor test videolarına bakmak lazım
Aula kim bu kim aula kim abi bir aula patladı şunlarla kıyaslıyosunuz akko kim aula kimaula mı bu mu
arada fiyat farkı yoksa veya azsa tabi ki bu ama aula nın popülerliği vergi dahil 900 indirim vs. ile 700tllere düştüğü bir dönemdi o fiyata kaçırılmaz bir nimet olduğu için patlama yaşadı haliyle millet kıyaslayacak geçmeye değer mi yeni birşeyler arıyorsa klavyeden sıkıldıysa 2kya falan satabilirse geçilirAula kim bu kim aula kim abi bir aula patladı şunlarla kıyaslıyosunuz akko kim aula kim
tamam sakın ol aula kım ulaaanAula kim bu kim aula kim abi bir aula patladı şunlarla kıyaslıyosunuz akko kim aula kim
Biraz daha bilindik marka olsa. Logitech, steelseries,asus gibiiyzico kampanyası ile %15 indirim ilk sipariş ise 300tl ek indirim daha alarak uyguna alabilirsin
AKKO 5075B Plus Dracula Castle Dracula Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
75 Düzen RGB Arka Aydınlatma Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket Akko Cloud Yazılımını Destekler: Mac/Win/Web 5075B Plus Dracula Castle…www.gaming.gen.tr
bu fiyata en iyilerden ss asusu tokat manyağı yapar logitechi adamdan saymazBiraz daha bilindik marka olsa. Logitech, steelseries,asus gibi