Neler Yeni

3000TL monitor onerisi.

ConquerorXIV

80+ Gold
bu bütçede alabileceğin en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tavsiyem 2.el bakması olur

Senerr

80+ Bronze
bu bütçede alabileceğin en iyisi

tavsiyem 2.el bakması olur
100 hz VA için pahalı. Ufo testi de kötü malzeme kalitesi de kötü. İşin kötü tarafı bu monitör linç yemiyor, şu an forumda bol bol alınmaz yazılan ve önerilmeyen Samsung Odyssey G3 ve benzeri VA panellerden daha berbat bir ghosting testi var.

Senerr

80+ Bronze
senin bir tavsiyen var mi kanka?
Gamebooster'lardan biri olabilir malzeme kalitelerinden emin değilim çok incelemesini bulamadım. Ama Cooler Master'ın incelemesi var. Ufo testi ve response time değerlerini buradan gördüm bende güzel değil.

Game booster önermekte istemiyorum ama şansınızı denemeye değer.

senin bir tavsiyen var mi kanka?
Buda var.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Gamebooster'lardan biri olabilir malzeme kalitelerinden emin değilim çok incelemesini bulamadım. Ama Cooler Master'ın incelemesi var. Ufo testi ve response time değerlerini buradan gördüm bende güzel değil.

Game booster önermekte istemiyorum ama şansınızı denemeye değer.
kanka gameboosterlar hakkindada genellikle kotu yorumlar duyuyorum o yuzden pek emin olamiyorum.
arkadaslar bunlarida atmisti bunlar nasildir?

Hasan344

80+ Gold
Attığın Acer veya üstteki cooler master'a bakabilirsin. Yüksek Hz istiyorsan gamebooster olanlar var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Senerr

80+ Bronze
Attığın Acer veya üstteki cooler master'a bakabilirsin. Yüksek Hz istiyorsan gamebooster olanlar var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Cooler Master düz VA panel olduğu için smearing ve blurr sorunu var attığım videoda da ona değinilmiş ufo testini görebilirsiniz ve 100 hz onun yerine VA panel alacaksa 144 hz modellere bakması daha mantıklı olur. En azından hz farkı iyi olur. Ufo testi böyle olacaksa 100 HZ VA panele 3K vermeye gerek yok. Arkadaş 300 TL daha koysun 165 hz kullansın ya da 75 hz IPS panel alsın.
CC vs.png

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
Top Bottom