Selamlar arkadaşım pc toplaycak nasıl olmuş
Monitörü 1366x768 60fps fivem oynatır mı
Bazı parçaları 2.el almak daha mantıklı o fiyata,düşük kalmış sistem.Selamlar arkadaşım pc toplaycak nasıl olmuş
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
AMD Ryzen 3 2200G İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorSelamlar arkadaşım pc toplaycak nasıl olmuş
bu paraya baaya iyi b450 anakartı seç oc yaparsın 8 de ram koydunmu efsane olurAlıntıyı görüntüleAquarius 3APU-KARNE | Game Garaj
Aquarius 3APU-KARNE en iyi fiyatlı RGB kasa fanlı oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Patroit Burst Alın Çok iyi sistem.
650 wat bu sisteme çok fazla değilmi?Alıntıyı görüntüleAquarius 3APU-KARNE | Game Garaj
Aquarius 3APU-KARNE en iyi fiyatlı RGB kasa fanlı oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Patroit Burst Alın Çok iyi sistem.
Fazla olması zararmı?650 wat bu sisteme çok fazla değilmi?
bende 650 wat ıle xt5600xt kullanıyorum ona bile fazla geliyor senın bu sıstem en fazla 300w kullanır fazla ve gereksiz paraFazla olması zararmı?
rx 5600 xtbende 650 wat ıle xt5600xt kullanıyorum ona bile fazla geliyor senın bu sıstem en fazla 300w kullanır fazla ve gereksiz para
yaklaşık 3 ay önce bi arkadaşıma 1300 tl ye indirimden aldım şuan 2. el bile o fiyata satan yok bu zamanda biraz zor ki i3 de beş para etmezÖnerileriniz için teşekkürler peki ekran kartlı sistem toplanır mı 10100f rx570?
Anlamadığım olay zaten indirimde 650w olması daha iyi değilmi?bende 650 wat ıle xt5600xt kullanıyorum ona bile fazla geliyor senın bu sıstem en fazla 300w kullanır fazla ve gereksiz para
Mesaj otomatik birleştirildi:
rx 5600 xt
yaklaşık 3 ay önce bi arkadaşıma 1300 TL ye indirimden aldım şuan 2. el bile o fiyata satan yok bu zamanda biraz zor ki i3 de beş para etmez
Hocam i3 10100f beş para etmezmi?bende 650 wat ıle xt5600xt kullanıyorum ona bile fazla geliyor senın bu sıstem en fazla 300w kullanır fazla ve gereksiz para
rx 5600 xt
yaklaşık 3 ay önce bi arkadaşıma 1300 TL ye indirimden aldım şuan 2. el bile o fiyata satan yok bu zamanda biraz zor ki i3 de beş para etmez
orası doğru kasa ile toplam fiyatının iinde neredeyse bedavaya gelıyor ama burdan toplu şekilde almadığı durumda dedim fazla gelir diyeAnlamadığım olay zaten indirimde 650w olması daha iyi değilmi?
oc yok bellek hızının da 2666 olduğunu biliyorumAnlamadığım olay zaten indirimde 650w olması daha iyi değilmi?
Hocam i3 10100f beş para etmezmi?
Allah yardım etsin...
Selamlar arkadaşım pc toplaycak nasıl olmuş
Forumda yenisin galiba onu anladım 10100f daha çok f/p sistemlerde önerilir alıcak kişinin OC derdi yoksa R3 3100 kadar iş görücektir.orası doğru kasa ile toplam fiyatının iinde neredeyse bedavaya gelıyor ama burdan toplu şekilde almadığı durumda dedim fazla gelir diye
oc yok bellek hızının da 2666 olduğunu biliyorum
ki anakart fiyatları da 600 den başlıyor ben bu parayı vermem
sen intelin bu huyuna hayran san alabılırsın sıkıntı yok