300hz monitör önerisi

lenovo 25-10 hb premium'la 6999 TL 'ye geliyor hocam ilk ay 1 tl premium olursanız size 7k maliyeti olur peşine 6 taksit de yaparsanız tadından yenmez 2 gündür kullanıyorum memnunum şimdilik ölü piksel de çıkmadı şükür.

Lenovo.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lenovo 25-10 hb premium'la 6999 TL 'ye geliyor hocam ilk ay 1 tl premium olursanız size 7k maliyeti olur peşine 6 taksit de yaparsanız tadından yenmez 2 gündür kullanıyorum memnunum şimdilik ölü piksel de çıkmadı şükür.
Renk ayarlarını da yapmayı unutmayın.

Lenovo.

Renk ayarlarını da yapmayı unutmayın.
Hocam kendime göre yaptım bir şeyler hafif sarımtıraklık vardı ilk geldiğinde ama hallettim , önerilen ayarlar varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

Dell g2524h kullanmıştım öncesinde ona göre daha akıcı geldi nedense.

Hocam kendime göre yaptım bir şeyler hafif sarımtıraklık vardı ilk geldiğinde ama hallettim , önerilen ayarlar varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

Dell g2524h kullanmıştım öncesinde ona göre daha akıcı geldi nedense.
Ghosting testini açıp OverDrive ayarını yapın önce.

Nvidia ayarlarından en yüksek bit değerine çekin. Sonra paylaştığım konuya bakın.

Lenovo da genelde renk ön ayar modu game mod>standart olur

Zaten çoğu renk ayarı kötü olur en iyisini gözümüzle seçin.

Sıra geldi renk ayarı yapmaya. Beyaz tam ekran açın. Eğer fazla sarımsı ise Red ve Green, fazla mavimsi ise blue ayarını azaltın. Biraz kurcalamanız gerek.
Color temperature kısmına girip R-G-B ayarlarını yapacaksınız.

Mprt kapalı. Kontrast, dcr gibi ayarlar default. Parlaklık size kalmış. Maksimum parlaklığı biraz sınırda bir model olduğu için %75-80 ideal olur diye düşünüyorum.

Gamma default ya da 2.2 olmalı. Dark boost, sharpness, saturation gibi ayarlar default olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,699
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri