İyi forumlar. Bütçe 250 300tl arası. Daha fazla çıkamam. Qyx t13 kullandım ve çok fazla kötü yanı vardı. Şarz konusu çok sıkıntı oldu ve bağlantısı çok zayıfdı. Bu kulaklık dışında başka ne önerirsiniz?
Hocam ses kalitesi iyi ona laf yok ama şarj ve bağlantısı rezalet. Go air ile go air pop arasında çok fark varmı? Değecek kadar varsa 27tl üste çıkarım.JLab Go Air TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JLab Go Air TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JLab Go Air TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 382,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada cidden t13'ün bağlantısı zayıf. Şarj ve ses konusunda kafi
Hocam îlk defa duydum markayı. Ses-Malzeme kalitesi nasıldır? Bağlantısı filan çok önemli.Baseus Encok WM01
Kullandım memnun kaldım.Hocam ses kalitesi iyi ona laf yok ama şarj ve bağlantısı rezalet. Go air ile go air pop arasında çok fark varmı? Değecek kadar varsa 27tl üste çıkarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam îlk defa duydum markayı. Ses-Malzeme kalitesi nasıldır? Bağlantısı filan çok önemli.
Hayır o problemi yaşamadım. Tek eksik yanı kutusunun batarya kapasitesiydi. (Kutuyu yüzük kutusu kadar yapmışlar.) ses kalitesi şiddeti çok memnun bırakmıştı.Hocam ben çoğunlukla spor yaparken kullanırım kulaklığı. T13de telefonu cebe atınca ses kesiliyordu kopuyodu bağlantı. Bu kulaklıkda öyle bir sorun yaşadınızmı?
Rica ederim.Teşekkür ederim hocam. İyi akşamlar.
Şarjı rezalet mi ?. Baseus gibi kulaklıklara bakmaya devam edebilirsinizHocam ses kalitesi iyi ona laf yok ama şarj ve bağlantısı rezalet. Go air ile go air pop arasında çok fark varmı? Değecek kadar varsa 27tl üste çıkarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam îlk defa duydum markayı. Ses-Malzeme kalitesi nasıldır? Bağlantısı filan çok önemli.
Kullandığım ürün kötü ise ben neden onu öveyim? 3-4 saat kullanıyordum bitiyordu şarzı ve aynı sorun arkadaşımdada vardı. Yalan söylememe ne gerek var???Şarjı rezalet mi ?. Baseus gibi kulaklıklara bakmaya devam edebilirsiniz
Hocam benim kulaklımı sorunluydu yoksa sizmi şanslıydınız bilmiyorum ama ben ve arkadaşım beraber aldık aynı sorunları yaşadık. Benim deneyimlerin böyleydi.Aktif olarak t13 kullanıyorum artık ben mi şanslıyım ya da size mi öyle denk geldi bilmiyorum ama çok memnunum şarjı beni rahat 1 haftayı çıkarıyor günlük 1-1,5 saat kullanımda bağlantı konusunda ise ilk aldığım zamanlar bir iki defa kopup gelmişti sonra olmadı ben çantaya atıyorum, bazen evin içinde dolaşıyorum hiç sıkıntı olmuyor
3-4 Saatte bitmez ama neyseKullandığım ürün kötü ise ben neden onu öveyim? 3-4 saat kullanıyordum bitiyordu şarzı ve aynı sorun arkadaşımdada vardı. Yalan söylememe ne gerek var???