Neler Yeni

300tl bluetooth kulaklık önerisi

ReDanger

80+ Bronze
Bütçe
250
İyi forumlar. Bütçe 250 300tl arası. Daha fazla çıkamam. Qyc t13 kullandım ve çok fazla kötü yanı vardı. Şarz konusu çok sıkıntı oldu ve bağlantısı çok zayıfdı. Bu kulaklık dışında başka ne önerirsiniz?

Son düzenleme:

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
İyi forumlar. Bütçe 250 300tl arası. Daha fazla çıkamam. Qyx t13 kullandım ve çok fazla kötü yanı vardı. Şarz konusu çok sıkıntı oldu ve bağlantısı çok zayıfdı. Bu kulaklık dışında başka ne önerirsiniz?

Bu arada cidden t13'ün bağlantısı zayıf. Şarj ve ses konusunda kafi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Baseus Encok WM01

ReDanger

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu arada cidden t13'ün bağlantısı zayıf. Şarj ve ses konusunda kafi
Hocam ses kalitesi iyi ona laf yok ama şarj ve bağlantısı rezalet. Go air ile go air pop arasında çok fark varmı? Değecek kadar varsa 27tl üste çıkarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baseus Encok WM01
Hocam îlk defa duydum markayı. Ses-Malzeme kalitesi nasıldır? Bağlantısı filan çok önemli.

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Hocam ses kalitesi iyi ona laf yok ama şarj ve bağlantısı rezalet. Go air ile go air pop arasında çok fark varmı? Değecek kadar varsa 27tl üste çıkarım.

Hocam îlk defa duydum markayı. Ses-Malzeme kalitesi nasıldır? Bağlantısı filan çok önemli.
Kullandım memnun kaldım.

ReDanger

80+ Bronze

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Hocam ben çoğunlukla spor yaparken kullanırım kulaklığı. T13de telefonu cebe atınca ses kesiliyordu kopuyodu bağlantı. Bu kulaklıkda öyle bir sorun yaşadınızmı?
Hayır o problemi yaşamadım. Tek eksik yanı kutusunun batarya kapasitesiydi. (Kutuyu yüzük kutusu kadar yapmışlar.) ses kalitesi şiddeti çok memnun bırakmıştı.

ReDanger

80+ Bronze

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Aktif olarak t13 kullanıyorum artık ben mi şanslıyım ya da size mi öyle denk geldi bilmiyorum ama çok memnunum şarjı beni rahat 1 haftayı çıkarıyor günlük 1-1,5 saat kullanımda bağlantı konusunda ise ilk aldığım zamanlar bir iki defa kopup gelmişti sonra olmadı ben çantaya atıyorum, bazen evin içinde dolaşıyorum hiç sıkıntı olmuyor

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata

Şarjı rezalet mi ?. Baseus gibi kulaklıklara bakmaya devam edebilirsiniz

ReDanger

80+ Bronze
Şarjı rezalet mi ?. Baseus gibi kulaklıklara bakmaya devam edebilirsiniz
Kullandığım ürün kötü ise ben neden onu öveyim? 3-4 saat kullanıyordum bitiyordu şarzı ve aynı sorun arkadaşımdada vardı. Yalan söylememe ne gerek var???

Aktif olarak t13 kullanıyorum artık ben mi şanslıyım ya da size mi öyle denk geldi bilmiyorum ama çok memnunum şarjı beni rahat 1 haftayı çıkarıyor günlük 1-1,5 saat kullanımda bağlantı konusunda ise ilk aldığım zamanlar bir iki defa kopup gelmişti sonra olmadı ben çantaya atıyorum, bazen evin içinde dolaşıyorum hiç sıkıntı olmuyor
Hocam benim kulaklımı sorunluydu yoksa sizmi şanslıydınız bilmiyorum ama ben ve arkadaşım beraber aldık aynı sorunları yaşadık. Benim deneyimlerin böyleydi.

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri