forum.donanimarsivi.com
Sensörü ne bunun?HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
@Nightmare837 @zbabomenRehber - (Güncel Değil) Her Bütçeye Uygun Fare (Mouse) Rehberi
* = O bütçede en iyisi/ O bütçede şiddetle önerdiklerim * = Kablosuzlar arasıda o bütçede en iyisi/ O bütçede şiddetle önerdiklerim Ne kadar çok * o kadar iyi Kendi eklemek istediğiniz bir ürün varsa söyleyebilirsiniz. 100 - 150 TL Havit Gamenote MS814* HP OMEN 400** Bloody TL-80...forum.donanimarsivi.com
3389 idi sanırsam.![]()
HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Post automatically merged:
Sensörü ne bunun?
forum.donanimarsivi.com
Omen Reactor'un mu?3389 idi sanırsam.
Omen Reactor'un mu?
forum.donanimarsivi.com
İyi o halde. Fakat Omen mouse'ların kauçuk erime sorunu varmış galiba.Öneri - Fiyatının En İyileri: Omen Reactor ve Omen Vector!
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-hp-omen-reactor-7zf19aa-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,626981134.html https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-hp-omen-vector-8bc53aa-rgb-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,986921710.html Omen Reactor, PMW3389 sensör kullanıyor. Omen Vector ise Omen Radar 3 sensör...forum.donanimarsivi.com
@Nightmare837 @zbabomen @epica59 Var mı gerçekten böyle bişi ?İyi o halde. Fakat Omen mouse'ların kauçuk erime sorunu varmış galiba.
Garanti olması için Pulsefire Raid daha iyi olur bence.
Öyle bir şey görmedim ama Raid'in tasarımından dolayı alırdım onu.
ben indirimde 200 lirayken almıştımbu fiyata daha f/p ürünler bulabilirsin ama ben bunu kullanıyorum memnunum önermek istedim sende memenun kalabilirsinASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bilmiyorum. Geçen de sol klik sağ klik basılı tutma sorunu diyen çıkmıştı. Her hafta başka bir tane.