başlıktaki gibi şimdiden teşekür ederim
demin sistem konusu açtım ve iki kişide bu klavyede sıkıntı çıktığını söylüyor ( ben zaten çok beğenmiştim ama şimdi kuşkuya düştüm)mavi switch versiyonu da var.GamePower Ogre Rainbow Kırmızı Mekanik Rgb Oyuncu Klavye | Trendyol
Trendyol.com sayesinde GamePower ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.google.com
çıkamam oraya kadar başka önerdiğin var mı ?Biraz artırabilirsen:
Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
rampage centaur smx r13 bu mouse nasıl sence bence buda fp bir mouse bunda da sıkıtıntı çıktığını söylüyorlarmavi switch versiyonu da var.GamePower Ogre Rainbow Kırmızı Mekanik Rgb Oyuncu Klavye | Trendyol
Trendyol.com sayesinde GamePower ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.google.com
Yok maalesef.demin sistem konusu açtım ve iki kişide bu klavyede sıkıntı çıktığını söylüyor ( ben zaten çok beğenmiştim ama şimdi kuşkuya düştüm)
Mesaj otomatik birleştirildi:
çıkamam oraya kadar başka önerdiğin var mı ?
rampage centaur smx r13 bu mouse nasıl sence bence buda fp bir mouse bunda da sıkıtıntı çıktığını söylüyorlar
https://www.hepsiburada.com/rampage...-switch-gaming-mekanik-klavye-pm-HB00000KUNF1gamepower calypso alamassan
rampage orion
evet ama calypso daha iyi olur
kanka ayrı alabilirsin bence ama sen bilirsin yinede bence calypso al red optik switch biraz daha biriktirbilek desteği yokki ilk önerdiğinde
calypsoda bütçeyi aşıyor
malesef bunlar dışında onerim yok corsair k55 alabilirsiniz membran ama rampage orion ve calypso dışında klavye onermem ben mekanik olarak 300 350 400 butcedebunların dışında önerdiğin var mı
şu anda sorun çıkartıyorsa bilgim yok önceden iyi ve sorunsuzdu.demin sistem konusu açtım ve iki kişide bu klavyede sıkıntı çıktığını söylüyor ( ben zaten çok beğenmiştim ama şimdi kuşkuya düştüm)