300TL Termos önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,359
300TL bütçeyle termos önerebilir misiniz? Bir arkadaşıma hediye olarak indirimde joystarınkini almıştım, ondan çok memnun kaldı. Kendime de bir tane almak istiyorum.
Bunu alayım mı yoksa önerebileceğiniz bir ürün var mı? Joystarınkinden alacaktım ama 400 olmuş onun fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300TL bütçeyle termos önerebilir misiniz? Bir arkadaşıma hediye olarak indirimde joystarınkini almıştım, ondan çok memnun kaldı. Kendime de bir tane almak istiyorum.
Bunu alayım mı yoksa önerebileceğiniz bir ürün var mı? Joystarınkinden alacaktım ama 400 olmuş onun fiyatı
Varsa aliexpressden falan da olur

Varsa aliexpressden falan da olur
Attığın linktekinin puanı falan iyimiş bütçen uysa ben de joystar önericektim. Hatuna aldım memnun

Bu nasıldır hocam?
Polosmart sürekli bimde satılan ütün markası. 2 günde çöp olur

İlk attığın linkteki schafer ürünü alsana

Polosmart sürekli bimde satılan ütün markası. 2 günde çöp olur

İlk attığın linkteki schafer ürünü alsana
Hocam düşündüm de daha ufak bişey alsam iyi olur, dışarıda falan da kullanabilmek için. Bardak tarzı

Geri