Hayır olur hocam,g102 maalesef Ç Ö P. Redragon Cobra falan alabilir arkadaş. Asus TUF M3 de bakabilir.300 TL ye alacağınız mouse g102 den iyi olmaz... Geçmek için geçersiniz.
M3 rezalet bir mouse sensörü logitech mercury sensörün yanından geçemez... COBRA ya da şöyle anlatimHayır olur hocam,g102 maalesef Ç Ö P. Redragon Cobra falan alabilir arkadaş. Asus TUF M3 de bakabilir.
g102 kullaniyorum suan mis gibi mouse neyi varHayır olur hocam,g102 maalesef Ç Ö P. Redragon Cobra falan alabilir arkadaş. Asus TUF M3 de bakabilir.
Hocam g102 sensörü sadece kağıt üstünde mevcut... Ürünlerde kullanılan sensör keşke o olsaydı.M3 rezalet bir mouse sensörü logitech mercury sensörün yanından geçemez... COBRA ya da şöyle anlatim
159 GRAM
Sahte sensör :/g102 kullaniyorum suan mis gibi mouse neyi var
nasi ya suan ne kullaniyorum ben logi kaplamasi altinda bim mausu falan miHocam g102 sensörü sadece kağıt üstünde mevcut... Ürünlerde kullanılan sensör keşke o olsaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sahte sensör :/
M3 sensörü G102 nin sahte sensöründen bile daha kötü knkHocam g102 sensörü sadece kağıt üstünde mevcut... Ürünlerde kullanılan sensör keşke o olsaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sahte sensör :/
Yani alıyımmı HK gaming naos m iHayır olur hocam,g102 maalesef Ç Ö P. Redragon Cobra falan alabilir arkadaş. Asus TUF M3 de bakabilir.
Hayır hocam sadece kağıt üstünde yazan sensörden farklı bir sensör kullanıyor. Bildiğim kadarıyla switchleri gayet iyi.nasi ya suan ne kullaniyorum ben logi kaplamasi altinda bim mausu falan mi
PAW3325 kullanıyor M3, G102 lightsync ise 10 yıldan yaşlı sensör kullanıyor. Sanırım Prodigy 102'lerde Mercury var ama emin değilim. Şahsen kumar oynama taraftarı olmazdım.M3 sensörü G102 nin sahte sensöründen bile daha kötü knk
Sensörü yok nası oluyo knk yavaş OPÇAIFIHOFSAIOPHFSAIOPHAIOPFSASUS TUF M3 rezalet bir fare. Alınmaz. 100 IPS 20G. Sensörü yok.
Önerim Delux M700 PMW3327 olur.
G102 çöp bir fare. Çift tıklama sorunlu.
Varsa da berbat zaten hocam. O yüzden yok gibi sayıyorumSensörü yok nası oluyo knk yavaş OPÇAIFIHOFSAIOPHFSAIOPHAIOPFS