300tl yi geçmeyen psu önerisi (apu)

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
300
Apu sistem topluyorum bunun için bi psu arıyorum.
Işlemci ryzen 5 3350g
8+8 16gb 3200mhz patriot ram
B450m s2h anakart
Patriot vipr m.2 128gb ssd
300tlyi geçmeyen bi psu öneriniz varda çok iyi olur :)

Apu sistem topluyorum bunun için bi psu arıyorum.
Işlemci ryzen 5 3350g
8+8 16gb 3200mhz patriot ram
B450m s2h anakart
Patriot vipr m.2 128gb ssd
300tlyi geçmeyen bi psu öneriniz varda çok iyi olur :)
konu ile alakasız ama 128 gb ssd ile depolama konusunda sorun yaşarsınız hiç degilse 240 gb olsaydı

Sanırım büyük bir hata içerisindesiniz Sistemdeki en önemli parçaya en az bütçeyi ayırmışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yinede şöyle bırakıyım.

Üstümdeki arkadaşın da dediği gibi eğer kalitesiz bir şey alırsanız sistemi havaya uçurabilir bence bütçenizi arttırın

Üstümdeki arkadaşın da dediği gibi eğer kalitesiz bir şey alırsanız sistemi havaya uçurabilir bence bütçenizi arttırın
500w bişey önerebilirmisin ozaman ben apu ya 500w çok gelir diye almak istemedim 500w kaliteli bişey önerebilirsen çok memnun olurum ama fiyatıda uçuk olmasın :)

Sanırım büyük bir hata içerisindesiniz Sistemdeki en önemli parçaya en az bütçeyi ayırmışsınız.

Yinede şöyle bırakıyım.
500w bişey önerebilirmisin ozaman ben apu ya 500w çok gelir diye almak istemedim 500w kaliteli bişey önerebilirsen çok memnun olurum ama fiyatıda uçuk olmasın :)

Modellerden çok anlamam ama w değerini arttırmak yerine markayı daha kaliteli almak gerekir bilmiyorum 500w fazla mıdır az mıdır anlayan arkadaşlar gelirler yardımcı olurlar iyi akşamlar

Yinede şöyle bırakıyım.
Yani maksimum 450 TL'ye 500 TL'ye risk yaratmayacak sağlıklı bişey alabilirim

Daha sonra ekran kartı takmayı düşünmüyorsan 350 w bile yeterli olur. Ama dedikleri gibi bir marka almalısın.

Geri