Red Devil 9070XT li sistem için kasa+psu önerisine ihtiyacım var

Güzel duruyor önde 2 adet 140mm fan var üstte monte 2 adet 120mm fan olduğu yazıyor onu anlamadım egzoz fan neden yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç kaynağı önde max 160mm denmiş Raijintek Cratos alıcaksan bir sorun teşkil etmiyor.

Evet bende şimdi detaylı bakınca farkettim kasaya egzoz fan koymamışlar ekstradan alıp takmak gerekiyor sanırım. Güç kaynağı yüksek ihtimalle raijintek cratos alacağım gibi duruyor. Ama aklıma bir şey takıldı psunun kutu içerisinden 3x8 bağlantı sağlayacak kablo çıkıyor mu ekstra dönüştürücüye vs ihtiyacım var mı eğer çıkmıyorsa ne şekilde bağlantı sağlayabilirim sorunsuz sıkıntısız kullanabilir miyim acaba ?
Güzel duruyor önde 2 adet 140mm fan var üstte monte 2 adet 120mm fan olduğu yazıyor onu anlamadım egzoz fan neden yok

Güç kaynağı önde max 160mm denmiş Raijintek Cratos alıcaksan bir sorun teşkil etmiyor.

Evet bende şimdi detaylı bakınca farkettim kasaya egzoz fan koymamışlar ekstradan alıp takmak gerekiyor sanırım. Güç kaynağı yüksek ihtimalle raijintek cratos alacağım gibi duruyor. Ama aklıma bir şey takıldı psunun kutu içerisinden 3x8 bağlantı sağlayacak kablo çıkıyor mu ekstra dönüştürücüye vs ihtiyacım var mı eğer çıkmıyorsa ne şekilde bağlantı sağlayabilirim sorunsuz sıkıntısız kullanabilir miyim acaba ?
Unboxed orada kutu içeriği yazıyor

Bütçeni 800tl aşıyor ama buna bir bak derim https://www.gaming.gen.tr/urun/4304...t1200ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref

Ekler

• 1750945016183.webp
    1750945016183.webp
    3.7 KB · Hit: 10
Kablonun birisi şu şekildeymiş sanırım yani tek kablo üzerinden toplamda 16 pin totalde 3 kablodan 16+8 şeklinde güç aktarımı yapılıyormuş yanlış anlamadıysam. Bu bana bir sıkıntı yaratır mı ?
Bir sıkıntı olmazda sonuçta 2 kablodan çekeceği güçü tek kablodan çekip bölücek.

Bir sıkıntı olmazda sonuçta 2 kablodan çekeceği güçü tek kablodan çekip bölücek.
Anladım bütçe yeterse belki enermax düşünebilirim onda bağlantı durumu nasıl olur bilmiyorum ama teşekkür ederim yardımınzı için

@Silco hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama özelden bana yazabilir misiniz bir kaç şey sormak istiyorum

Geri