Neler Yeni

300TL'ye kaliteli bir bisiklet alınır mı? Alınırsa hangisi?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar hazır elimde bir bisiklet var onu toplaya toplaya yaptım sanayide çalışıyordum zaten ondan dolayı etraftan 2. el parça bulabiliyordum şu an gerçekten kaliteli bir bisiklet alınır mı bu fiyata yoksa bisikleti dükkana getirip tekerini değiştireceğim.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar hazır elimde bir bisiklet var onu toplaya toplaya yaptım sanayide çalışıyordum zaten ondan dolayı etraftan 2. el parça bulabiliyordum şu an gerçekten kaliteli bir bisiklet alınır mı bu fiyata yoksa bisikleti dükkana getirip tekerini değiştireceğim.
şuan malesef 2k ya bile kaliteli bisiklet bulmak zor tabi bu bisikletten ne beklediğinizide bağlı ne amaçla kullanıyorsunuz hobi spor amaçlı mı yoksa ulaşım aracı olarak mı

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan malesef 2k ya bile kaliteli bisiklet bulmak zor tabi bu bisikletten ne beklediğinizide bağlı ne amaçla kullanıyorsunuz hobi spor amaçlı mı yoksa ulaşım aracı olarak mı
hobi spor amaçlı şu an biraz daha yaş büyüdüğünde ulaşım olarak kullanıcam ama istanbul içi ulaşım aracı olarak kullanıyorum

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hobi spor amaçlı şu an biraz daha yaş büyüdüğünde ulaşım olarak kullanıcam ama istanbul içi ulaşım aracı olarak kullanıyorum
300 tl ye bisiklet bulamak imkansız gibi malesef elinizdeki çok kötü durumda değilse geliştirip biraz daha devam edin paranızı biriktirir güzel bir şey alırsınız

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
300 TL ye bisiklet bulamak imkansız gibi malesef elinizdeki çok kötü durumda değilse geliştirip biraz daha devam edin paranızı biriktirir güzel bir şey alırsınız
nasıl geliştirmemi önerirsin mesela hangi parçalarını bisiklette geliştirecek parça da bilmiyorum ki bir teker var bir de vites sistem başka bir şey yok ki i
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 TL ye bisiklet bulamak imkansız gibi malesef elinizdeki çok kötü durumda değilse geliştirip biraz daha devam edin paranızı biriktirir güzel bir şey alırsınız
arka teker patlak sadece dükkana getirip söker takarım da onun için şamyel almalıyım

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
nasıl geliştirmemi önerirsin mesela hangi parçalarını bisiklette geliştirecek parça da bilmiyorum ki bir teker var bir de vites sistem başka bir şey yok ki i

arka teker patlak sadece dükkana getirip söker takarım da onun için şamyel almalıyım
Vites marka modeli ne ?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.

Mümkünse gövde yani kadrosunu alüminyum almaya çalış hafiflik a çısından.

Ci
300 TL'ye bulamazsınız.
Cidden 6 ay önce decathlon dan 1700 e aldığım st 520 modeli 3000 olmuş .

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Mümkünse gövde yani kadrosunu alüminyum almaya çalış hafiflik a çısından.

Ci
Cidden 6 ay önce decathlon dan 1700 e aldığım st 520 modeli 3000 olmuş .
çok ağır valla o gövdesi ya kolum kopuyor taşırken normal tek kol omuz hizasında taşıyamadığım için ağırlıklı squad pozisyonunda tşıyorum 2. elden alınır mı sizce?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
çok ağır valla o gövdesi ya kolum kopuyor taşırken normal tek kol omuz hizasında taşıyamadığım için ağırlıklı squad pozisyonunda tşıyorum 2. elden alınır mı sizce?
Yani bulabilirsen senin için çok iyi olur cidden farkeder hem taşırken hem sürüş hızında.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yani bulabilirsen senin için çok iyi olur cidden farkeder hem taşırken hem sürüş hızında.
hocam 0 mı alıyım yoksa 2. elden mi 0 alınırsa nerden alınır ve bilgisayarın tekerlerine vesaire uyacak mı uymayacak mı anlayabilir miyim veya her tekere uyar mı

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
hocam 0 mı alıyım yoksa 2. elden mi 0 alınırsa nerden alınır ve bilgisayarın tekerlerine vesaire uyacak mı uymayacak mı anlayabilir miyim veya her tekere uyar mı
Hocam şimdi 0 bulamayabilirsin 2.el bakman lazım eğer alüminyum bulamazsan çelik de bakabilirsin.Ve evet teker kaç inç kullanacaksin o da önemli.

Top Bottom