Neler Yeni

300TL'ye kaliteli bir bisiklet alınır mı? Alınırsa hangisi?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam şimdi 0 bulamayabilirsin 2.el bakman lazım eğer alüminyum bulamazsan çelik de bakabilirsin.Ve evet teker kaç inç kullanacaksin o da önemli.
inçi nasıl ölçerim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi 0 bulamayabilirsin 2.el bakman lazım eğer alüminyum bulamazsan çelik de bakabilirsin.Ve evet teker kaç inç kullanacaksin o da önemli.
bir de hocam sarı siteye bisiklet gövdesi yazdım 2 sonuç var sadece

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
inçi nasıl ölçerim hocam
Lastiğin üstünde yazar genellikle bakmanda fayda var.

inçi nasıl ölçerim hocam

bir de hocam sarı siteye bisiklet gövdesi yazdım 2 sonuç var sadece
Hocam bir önemli şey daha var o da bisiklet gövdesi bu tip olmalı yoksa çok yorulursunuz:(örnek olarak atıyorum.)

Ekler

• 20210226_003750.jpg
    20210226_003750.jpg
    599.3 KB · Hit: 28

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Lastiğin üstünde yazar genellikle bakmanda fayda var.

Hocam bir önemli şey daha var o da bisiklet gövdesi bu tip olmalı yoksa çok yorulursunuz:(örnek olarak atıyorum.)
hocam sabah bir kaç örnek ilan linki veya 0 ürün linki atarsanız çok sevinirim yarın gidip bakacağım bisikletin tekerlek inçine

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
hocam sabah bir kaç örnek ilan linki veya 0 ürün linki atarsanız çok sevinirim yarın gidip bakacağım bisikletin tekerlek inçine
Hocam son bir şey daha bence biraz daha paranızı biriktirin yoksa uzun süre götürmez bu parayla toplanacak parçalar.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam son bir şey daha bence biraz daha paranızı biriktirin yoksa uzun süre götürmez bu parayla toplanacak parçalar.
hocam ben alacak bir şey bulamazsam e900 pro alacaktım aşırı gerekli değildi ama alsam iyi olurdu onu alıyım sonra param bir yatırımda da ordan kazanınca onla geliştirirm bisikleti

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
hocam ben alacak bir şey bulamazsam e900 pro alacaktım aşırı gerekli değildi ama alsam iyi olurdu onu alıyım sonra param bir yatırımda da ordan kazanınca onla geliştirirm bisikleti

En azından şöyle bir şey bulursanız alın.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Amortisör gerekiyor.Ancak amortisorsuz şehir tipi bisikletlerdeki gibi teker yuvalı bulursam atayım.
yukardaki gibi bir şey değil mi öyleyse hepsiburadada fiyatları aşırı pahalı o ne öyle ama amörtisör almayı düşünüyorum bayağı iyi oluyor bir yerden inince zıp zıp oluyon ama amörtisörsüzde bir yerlerin sıkıntı çekiyor

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.

yukardaki gibi bir şey değil mi öyleyse hepsiburadada fiyatları aşırı pahalı o ne öyle ama amörtisör almayı düşünüyorum bayağı iyi oluyor bir yerden inince zıp zıp oluyon ama amörtisörsüzde bir yerlerin sıkıntı çekiyor
Yani dediğim gibi bu butcede sıkıntı çekersin sana önerim su an kullanılabilir durumda bir aracın varsa bisiklet gibi kullan ve para biriktir bütçe baya birikirse o zaman daha iyi şeyler bulunur.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yani dediğim gibi bu butcede sıkıntı çekersin sana önerim su an kullanılabilir durumda bir aracın varsa bisiklet gibi kullan ve para biriktir bütçe baya birikirse o zaman daha iyi şeyler bulunur.
mesela bayağı derken ne kadardan bahsediyorsun bunu cevapla sonra yatacağım yarın 9da sunumum var

Pentium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe gülmez
Arkadaşlar hazır elimde bir bisiklet var onu toplaya toplaya yaptım sanayide çalışıyordum zaten ondan dolayı etraftan 2. el parça bulabiliyordum şu an gerçekten kaliteli bir bisiklet alınır mı bu fiyata yoksa bisikleti dükkana getirip tekerini değiştireceğim.
En azından disk mekanik frenli kelebek vitesli bir şey istiyorsan 900 1000 vercen yoksa aşağısı çöp genelde

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,876