Çözüldü✓ 3050 csgo fps sorunu

Subutay

80+
Reaksiyon skoru
21
Laptop
Ekran Kartı: RTX 3050
İşlemci: İ5 11300 H
Ram: 4x4 8gb
Ekran Kartı Güncel

Csgo da aldığım fps ummadığım şekilde düşük en düşük ayarlarda hatta 1280x960 çözünürlükte oynuyorum. Aldığım fps 200 küsürler de youtube de ekran kartı ve sistem özelliklerinin testlerini izliyorum admalar 400-500 alıyorlar. Yardımcı olurmusunuz
örneğin bu test videosu.

O test videoları masaüstü hocam ve işlemci odaklı bir oyun olduğu için cs go durum normal testte 12100F kullanılmış 12100F cs go için çok daha iyi.

Dostum öncelikle videodaki bilgisayar masaüstü ikincisi bazı laptoplarda mux switch bulunmadığından ekran kartı tam performansını veremiyor hafif oyunlarda

ran Kartı: RTX 3050
İşlemci: İ5 11300 H
Ram: 4x4 8gb
Ekran Kartı Güncel

Csgo da aldığım fps ummadığım şekilde düşük en düşük ayarlarda hatta 1280x960 çözünürlükte oynuyorum. Aldığım fps 200 küsürler de youtube de ekran kartı ve sistem özelliklerinin testlerini izliyorum admalar 400-500 alıyorlar. Yardımcı olurmusunuz
örneğin bu test videosu.
Kanka çünkü videodaki kasa işlemci farkı var ekran kartı farkı var senin ekran kartı vramin 4 gb onun 8gb eğer performans yükseltmesi istiyorsan 4×4 olan ramleri satıp 2 tane 8gb ram alıp takman olur

Teşekkürler arkadaşlar yani anladığım kadarıyla bu durum normal bi sorun yok .

Eğer laptop ında mux switch veya optimus bulunuyorsa bi bakmanı tavsiye ederim onun dışında yüksek fps istiyorsan harici monitör bağlaman gerekiyor
tamamdır bi bakayım yardımcı olduğun için teşekkürler

Geri