Neler Yeni

3050 Tİ LAPTOP EKRAN KARTIM RDR2'DE KULLANILAMIYOR

Dr_lucago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Merhabalar dostlar birkaç gün önce rdr2 aldım oyuna girdiğimde bir şok geçirdim fps değerlerim 11-12 arası birkaç arkadaşa sorduğumda dahili ekran kartını kullanıyor dediler nvidia denetim masası üzerinde rdr2.exe'yi seçip nvidia ekran kartını seçtim fakat genede bir şey değişmedi fps değerlerim 10-12 arasında gidip geliyor nvidia gpu etkinliği ile oyuna girdiğimde rdr2'i 3050ti ile açılmıyor maalesef nasıl aktif edebilirim acaba? yardımcı olabilicek varsa çok teşekkürler şimdiden

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
Merhabalar dostlar birkaç gün önce rdr2 aldım oyuna girdiğimde bir şok geçirdim fps değerlerim 11-12 arası birkaç arkadaşa sorduğumda dahili ekran kartını kullanıyor dediler nvidia denetim masası üzerinde rdr2.exe'yi seçip nvidia ekran kartını seçtim fakat genede bir şey değişmedi fps değerlerim 10-12 arasında gidip geliyor nvidia gpu etkinliği ile oyuna girdiğimde rdr2'i 3050ti ile açılmıyor maalesef nasıl aktif edebilirim acaba? yardımcı olabilicek varsa çok teşekkürler şimdiden
laptop marka model nedir

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
Evet hocam şarjda oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lenovo ideapad gaming 3 amd ryzen 5 5600h 16gb ram 500gb ssd var w11 yüklü
lenovo vantage giriyorsunuz orada sağda gpu çalışma kipi yazıcak oradan hibrit kipine getirin öyle değilse

Top Bottom