.

Sevdiğim kızı sevdiğimi bir arkadaşıma söyledim.Bir deneme sınavı olacaktık.O arkadaşım da dershaneler kapanacak kıza açıl dedi.Bende ani bir karar verdim ve korktum,söylemeyecektim.O arkadaşıma söyledim.O da sevdiğim kızla konuşacaktı.Fakat o benim üzerimden kızla yakınlaştı ve kanka oldu.İnstagram'a birlikte story attılar beni kıskandırmak için.Ve ben hala o kızdan hoşlanıyorum.Geçen günlerde ona instagramdan takip isteği attım ve reddedince yalan söylemek zorunda kaldım.Bu kızı hala çok çok çok seviyorum.Ne yapmam gerek,bir öneriniz var mı arkadaşlar? (Kızla dershanede aynı sınıftayız.)
Ah be kardeşim, sendemi bi arkadaşın ihanetine uğradın, birini sevdiğini bir arkadaşına değil, gerçek dostuna söyleyeceksin, o arkadaşınaza resti çekin, kıza olayı anlatın beraber olduğu kişinin nası biri olduğunu öğrensin yani o kötü arkadaşınızın, sonra siz çıkma teklifi edin, kabul etmezse yapacak bişey yok hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin

Çok denedim ama olmuyor be :(
Valla aga bi arkadaş geçen konu açtı bende oraya içimi döktüm yaklaşık 5 6 senedir aynı kızı seviyorum son 3 senedir birkaç nedenden dolayı benimle ilişkisini kesti ya seviyorsan unutmuyorsun tabi tam unutmuş oluyorsun en kötüsü oluyor rüyana giriyor sabah rüyanın bitmesine cin küfür oluyorsun (saf sevgi bu işte hocam rüya bitti diye üzülüyorsun ama içten yani) öyle yani hocam mesela bu konuyu gördüm yine aklıma geldi ve ben hayla seviyorum ilerde konuşacağıma inanıyorum ve hayat geçiyor gidiyor 11 12 yaşından 17 18 e kadar sevmek hemde arada bir sürü ergenlik olayları geçse bile.

Ah be kardeşim, sendemi bi arkadaşın ihanetine uğradın, birini sevdiğini bir arkadaşına değil, gerçek dostuna söyleyeceksin, o arkadaşınaza resti çekin, kıza olayı anlatın beraber olduğu kişinin nası biri olduğunu öğrensin yani o kötü arkadaşınızın, sonra siz çıkma teklifi edin, kabul etmezse yapacak bişey yok hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin
Amin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada sizce kıza sohbet etmek için yazmalı mıyım instadan?

Çok büyük bir hata yaptım evet.Geri döndüremez miyim,bir fikriniz var mı?
Hala bir umut görüyorsan gidip açıl. Anladığım kadarıyla senin onu sevdiğini biliyor..
Gidip açıl dök bütün içindekileri kabul etmezse bile rahatlamış olursun.

Böyle şeyleri de arkadaşlarına değil, gerçekten kardeşim dediğin insanlara söyle.

Arkadaşlar bu arada sizce kıza sohbet etmek için yazmalı mıyım instadan?
Sohbet etmiyor musun normalde kızla? O zamaan hemen açılma gidip biraz sohbet et yakınlaş biraz yokla eğer oluru var gibiyse bir umut görüyorsan o zaman açıl

Sevdiğim kızı sevdiğimi bir arkadaşıma söyledim.Bir deneme sınavı olacaktık.O arkadaşım da dershaneler kapanacak kıza açıl dedi.Bende ani bir karar verdim ve korktum,söylemeyecektim.O arkadaşıma söyledim.O da sevdiğim kızla konuşacaktı.Fakat o benim üzerimden kızla yakınlaştı ve kanka oldu.İnstagram'a birlikte story attılar beni kıskandırmak için.Ve ben hala o kızdan hoşlanıyorum.Geçen günlerde ona instagramdan takip isteği attım ve reddedince yalan söylemek zorunda kaldım.Bu kızı hala çok çok çok seviyorum.Ne yapmam gerek,bir öneriniz var mı arkadaşlar? (Kızla dershanede aynı sınıftayız.)
Önce arkadaşınla ilişkini kes hatta yalnız görürsen ;) önce biraz yakınlaşmaya çalış eğer olmaz ise boşver olur ise düzgünce çıkma teklif et

Hala bir umut görüyorsan gidip açıl. Anladığım kadarıyla senin onu sevdiğini biliyor..

Böyle şeyleri de arkadaşlarına değil, gerçekten kardeşim dediğin insanlara söyle.

Sohbet etmiyor musun normalde kızla? O zamaan hemen açılma gidip biraz sohbet et yakınlaş biraz yokla eğer oluru var gibiyse bir umut görüyorsan o zaman açıl
Gerçekten hala bir umudum var,çok teşekkür ederim..

Gerçekten hala bir umudum var,çok teşekkür ederim..

Evet belki tamamen unutamıyorsun ama acından da kahrolmuyorsun. Zaman geçtikçe acın da azalıyor.
Aklına geldikçe buruk bir gülümsüyorsun gözünün önüne geliyor yada yaşadığınız birkaç anı geliyor o kadar..

Hayır,sohbet edecek yüzüm kalmadı.Aslında var ama o arkadaşım neler anlattıysa artık bilemiyorum.Sizce gidip konuşmalı mıyım?

Hayır,sohbet edecek yüzüm kalmadı.Aslında var ama o arkadaşım neler anlattıysa artık bilemiyorum.Sizce gidip konuşmalı mıyım?
Tabikide konuşmalısın. Neden konuşmayasın ki?

arkadaşın saçma şeyler anlattıysa bunları düzeltmekte senin elinde

Öncelikle yaşın küçükse sevgili boş iş salla gitsin o arkadaşınada yol ver gitsin.

Geri