.

Reaksiyon skoru
26
Sevdiğim kızı sevdiğimi bir arkadaşıma söyledim.Bir deneme sınavı olacaktık.O arkadaşım da dershaneler kapanacak kıza açıl dedi.Bende ani bir karar verdim ve korktum,söylemeyecektim.O arkadaşıma söyledim.O da sevdiğim kızla konuşacaktı.Fakat o benim üzerimden kızla yakınlaştı ve kanka oldu.İnstagram'a birlikte story attılar beni kıskandırmak için.Ve ben hala o kızdan hoşlanıyorum.Geçen günlerde ona instagramdan takip isteği attım ve reddedince yalan söylemek zorunda kaldım.Bu kızı hala çok çok çok seviyorum.Ne yapmam gerek,bir öneriniz var mı arkadaşlar? (Kızla dershanede aynı sınıftayız.)

Değmez bırak gitsin arkadaşın sevdiğiyle birşeyler yaşıyor büyük ihtimal özgüven varsa teklif et red ederse üzülmezsin ama korkarsan yapma boşver sosyalleşmeye çalış dc gruplarına katıl lolde yuumi çarp alıp midi trolle eğlenmene bak

Sevdiğim kızı sevdiğimi bir arkadaşıma söyledim.Bir deneme sınavı olacaktık.O arkadaşım da dershaneler kapanacak kıza açıl dedi.Bende ani bir karar verdim ve korktum,söylemeyecektim.O arkadaşıma söyledim.O da sevdiğim kızla konuşacaktı.Fakat o benim üzerimden kızla yakınlaştı ve kanka oldu.İnstagram'a birlikte story attılar beni kıskandırmak için.Ve ben hala o kızdan hoşlanıyorum.Geçen günlerde ona instagramdan takip isteği attım ve reddedince yalan söylemek zorunda kaldım.Bu kızı hala çok çok çok seviyorum.Ne yapmam gerek,bir öneriniz var mı arkadaşlar? (Kızla dershanede aynı sınıftayız.)
Bence öne bi arkadaşını neyse uyarı muyarı kafamız ağırmasın unutmaya çalış aga helak olursun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
Kafana takma ******* boyle kizi de bana kiz mi yok de bosver arkadasindanda arkadaslini bitir bende cok sevmistim ama unuttum

Dostum arkadaşın zaten senin yerine kızla konuşursa kızın kabul edeceği olsa da kabul etmez böyle bi durumda.
Gidip kendin konuşman lazımdı.

O çocukla da arkadaşlığını kes. Öyle arkadaş olmaz olsun

Yazıp yazıp silmelerim çok yine...
Ne desem kendi canım acıyor kalbini dinle yeter...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,095
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri