Neler Yeni

.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
Peki,ne diyerek başlayabilirim yarın sabah 9'da dersimiz var
Aslında orası biraz da sana kalmış bir iş.
en basidinden bir Selam'la başlayabilirsin. Fakat önemli olan nasıl başlayacağın değil nasıl devam edeceğin. Sonrasında konuşma ilerlerse konu bulmak zor olabiliyor.

uzun süredir konuşmuyorsan selamdan sonra " ya bayadır konuşmuyoruz hayırdır papucum dama mı atıldı :D" tarzında (sadece bir örnek.) bişeyler yazabilirsin. Birazda tamamen sana kalmış bir olay konuşma kısmı

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
Sevdiğim kızı sevdiğimi bir arkadaşıma söyledim.Bir deneme sınavı olacaktık.O arkadaşım da dershaneler kapanacak kıza açıl dedi.Bende ani bir karar verdim ve korktum,söylemeyecektim.O arkadaşıma söyledim.O da sevdiğim kızla konuşacaktı.Fakat o benim üzerimden kızla yakınlaştı ve kanka oldu.İnstagram'a birlikte story attılar beni kıskandırmak için.Ve ben hala o kızdan hoşlanıyorum.Geçen günlerde ona instagramdan takip isteği attım ve reddedince yalan söylemek zorunda kaldım.Bu kızı hala çok çok çok seviyorum.Ne yapmam gerek,bir öneriniz var mı arkadaşlar? (Kızla dershanede aynı sınıftayız.)
Knk cikiyosun karsina seni seviyorum diyosun cikar vur masaya

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Eğer kıza açılacaksan "ben arkadaşımdan seni sevdiğimi sana söylemesini istemiştim" cümlesini sakın kurma. Sadece "ona güvenerek senden hoşlandığımı bir sır olarak onunla paylaşmıştım, o da sırf bana inat sana yakınlaştı" de. Reddedilirsen bile kızın aklına bir şüphe düşürmüş olursun ;)
Ve zaten söylememe gerek yok, o arkadaşım dediğin mahlukatın bir daha yüzüne bile bakma.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
Eğer kıza açılacaksan "ben arkadaşımdan seni sevdiğimi sana söylemesini istemiştim" cümlesini sakın kurma. Sadece "ona güvenerek senden hoşlandığımı bir sır olarak onunla paylaşmıştım, o da sırf bana inat sana yakınlaştı" de. Reddedilirsen bile kızın aklına bir şüphe düşürmüş olursun ;)
Ve zaten söylememe gerek yok, o arkadaşım dediğin mahlukatın bir daha yüzüne bile bakma.
Kesinlike katılıyorum. Açıklamanı bu şekilde yaparsan çok daha sağlıklı olacaktır.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
dostum yaklaşık 3 sene ben de bu olayları yaşadım (6. sınıfta iken)
en yakın arkadaşımı sevdiğim kız seviyordu vs.
2020 başları spora yazılınca bir anda teklifler arttı :D (1 sene içerisinde farklı kişilerden 8-10 teklif aldım)
sevdiğim kız benle çıkmak için çıktığı çocuktan ayrılmş falan sonradan öğrendim :D
önemli olan spora gitmen cidden spora gidince hoşlanıyorlar
ve bir tane de kız kanka edin mutlaka
olaylar 8. sınıftayken old

Ve zaten söylememe gerek yok, o arkadaşım dediğin mahlukatın bir daha yüzüne bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok Güzel Bir fikir gerçekten çok teşekkür ederim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Şeytan:
ESRNwL-XcAEN4s7.jpg

-CrawL

80+ Gold
Sevdiğim kızı sevdiğimi bir arkadaşıma söyledim.Bir deneme sınavı olacaktık.O arkadaşım da dershaneler kapanacak kıza açıl dedi.Bende ani bir karar verdim ve korktum,söylemeyecektim.O arkadaşıma söyledim.O da sevdiğim kızla konuşacaktı.Fakat o benim üzerimden kızla yakınlaştı ve kanka oldu.İnstagram'a birlikte story attılar beni kıskandırmak için.Ve ben hala o kızdan hoşlanıyorum.Geçen günlerde ona instagramdan takip isteği attım ve reddedince yalan söylemek zorunda kaldım.Bu kızı hala çok çok çok seviyorum.Ne yapmam gerek,bir öneriniz var mı arkadaşlar? (Kızla dershanede aynı sınıftayız.)
öncelikle o çocugu bırakta. Öyle arkadaş olmaz olmaz olsun arkadaşın değil o senin. Kız olaylarınıda fazla takma bu arada yaş kaç?

öncelikle o çocugu bırakta. Öyle arkadaş olmaz olmaz olsun arkadaşın değil o senin. Kız olaylarınıda fazla takma bu arada yaş kaç?
17 yaşındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden böyle olduğunu cidden anlamadın mı?
Hayır??

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hatayı başta kendin konuşmamakla yaptın. Bunu zaten sende biliyorsun. Kız zaten reddetmiş seni. Yapacak bu anlamda tek bir şey kalıyor. O arkadaşı sil hayatından. Kız ile gerçekte konuşmayı dene bu konu dışında eğer ılımlıysa gerçekten dene he olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bundan sonra daha akıllı daha mantıklı düşünen ve daha doğru kararlar veren biri olmaya çalışırsın olur biter. Üzme kendini de olan ile ölmüşe çare yok maalesef. Belki bugün yaptığın bir hatadan aldığın ders ile gelecekte çok güzel birini tanıyıp direkt açılıp güzel ilişkin olacak bunu kimse bilemez. O yüzden sıkma canını.

Hatayı başta kendin konuşmamakla yaptın. Bunu zaten sende biliyorsun. Kız zaten reddetmiş seni. Yapacak bu anlamda tek bir şey kalıyor. O arkadaşı sil hayatından. Kız ile gerçekte konuşmayı dene bu konu dışında eğer ılımlıysa gerçekten dene he olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bundan sonra daha akıllı daha mantıklı düşünen ve daha doğru kararlar veren biri olmaya çalışırsın olur biter. Üzme kendini de olan ile ölmüşe çare yok maalesef. Belki bugün yaptığın bir hatadan aldığın ders ile gelecekte çok güzel birini tanıyıp direkt açılıp güzel ilişkin olacak bunu kimse bilemez. O yüzden sıkma canını.
Teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,227
Üyeler
163,449
Son üye
TheGodFather
Top Bottom