Neler Yeni

3060 ekran kartı almak istiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Eğer parçaları almadıysan boşuna çok üst seviye seçmişsin. Orta seviyeye inip kartı 3070Ti falan bile yaparsın bence
Sence değil. Çok rahat yapılır.

AMD Ryzen 5 5600 / 12600K

B450M S2H - B550-A Pro / B660M-E

Crucial Ballistix 2x8 3200 MHz CL 16

PNY XLR8 CS3030 - WD Black SN750

Nvidia RTX 3070 Ti

Dark Guardian

High Power Performance Gold GD 750 Watt

Ortalama olarak böyle bir sistem 25.000 TL tutuyor. Daha ucuza da toplanabilir.

Strelok

80+ Silver
Özellikle aradığınız parçaların indirimini bulmakla 1 ömür arayabilirsiniz hocam hiç heveslenmeyin.3060 herhangi bir kart isterseniz indirimi 1 haftada yakalarsınız,1-2 gün sonra bayram fırsatları olacak ne kadar site biliyorsanız hepsini gezin ssd ve ram konusunda indirimi orada yakalarsınız.Ben daha intel işlemcilerin indirime girdiğini görmedim onu beklemeyin.Sıvı soğutucu için güzel indirimler olabiliyor ama onda da marka model falan gözetmeyeceksiniz.Dolayısıyla bir marka hele hele en sevilen en rağbet gören ürünler için indirim hiç beklemeyin.
geçen i9 işlemci neredeyse yarı fiyatina girmişti o zaman burada konu açmışlardı

Top Bottom