AprnHaci
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,177
kanka eagle modelinin kötü değilGigabyte ekran kartı soğutmasinda kötü kral onu diyorum
kanka eagle modelinin kötü değilGigabyte ekran kartı soğutmasinda kötü kral onu diyorum
furmak hangi ayar kaç dakika kaç derece söyler misin meraktan soruyorum?bende var gayet memnunum marka mı kötü ekran kartından mı memnun değilsiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
son 6 ayın en düşük fiyatı ?
eagle en kötüsü zaten hocam en ucuz modeli eaglekanka eagle modelinin kötü değil
hocam ben 3060 özelinde söylemedim genel olarak ekran kartlarında, eagle'dan daha düşük gigabayte'ın 2 ya da 3 modeli vardıeagle en kötüsü zaten hocam en ucuz modeli eagleDD
Trol benceson 6 ayın en düşük fiyatı olunca indirim olmuyor mu hocam anlamadım ? şuan en ucuz 10k ya var piyasada
Hocam kart ısınmıyor doğru düzgün. Kullandınız mı?Soğutması berbat bir marka almayın
Kral ben o modeli kullanmadım gigabyte markasından 3 tane kart kullandım gerçekten aşırı ısınıyorHocam kart ısınmıyor doğru düzgün. Kullandınız mı?
(b) indirimAlıntıyı görüntüle![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hocam gigabyte nasıl berbat marka yapmayın garantisi berbat olabilir ama kartları birkaç istisna model dışında ısınmıyorSoğutması berbat bir marka almayın
Bu modeli berbat.hocam gigabyte nasıl berbat marka yapmayın garantisi berbat olabilir ama kartları birkaç istisna model dışında ısınmıyor
berbat olduğuna nasıl vardınız ? tam olarak neresi berbat ?Yav dalga mı geçiyorsunuz? Her şeye indirim konusu açmayın. İndirim hariç her şey var konuda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu modeli berbat.