Neler Yeni

3060 ı En ucuz nasıl alabilirim?

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
En ucuz nereden alabilirim? Ya da nasıl alabilirim?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
2060lar 9500tl olmuş hala şükredin diyorsun :D
Elbet bir gün düşecek fiyatlar, hiç bilgisayarı olmayıp da sokakta yaşamak zorunda kalanlar var niye haline şükretmeyecekmişsin. Engelliler var, görüyor birileri oynuyor ama o oynayamıyor oyun. Film seyredebilmesi için alt yazı veya işaret dili gerekiyor. Daha çoğaltılabilir de içinizi fazla karartmayım. Bu arada ben de dizimden sakatım, çarpraz bağlarım koptu ve ameliyat oldum ve tam başarılı olmadı ameliyat. Yani hala sakatım. Şükretmesini bilin.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Eren Yeager
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kağan Akın
hocam bu nasıl bir duyar kasmak allah aşkına ne alaka evinin olmamasıyla
bırak kanka bu kafayla devam etsin bunlar
Elbet bir gün düşecek fiyatlar, hiç bilgisayarı olmayıp da sokakta yaşamak zorunda kalanlar var niye haline şükretmeyecekmişsin. Engelliler var, görüyor birileri oynuyor ama o oynayamıyor oyun. Film seyredebilmesi için alt yazı veya işaret dili gerekiyor. Daha çoğaltılabilir de içinizi fazla karartmayım. Bu arada ben de dizimden sakatım, çarpraz bağlarım koptu ve ameliyat oldum ve tam başarılı olmadı ameliyat. Yani hala sakatım. Şükretmesini bilin.
ben şükretmiyorum demedimki hala şükret diyorsun dedim? :D

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
Duyar kasmaya gerek yok bence bir insanın derdi asla bitmez çünkü insan abi yani
o yüzden arkadaş diyor ki, halimize şükredelim diyor. herkes adam küfür etmiş gibi davranıyor. altı üstü halinize şükredin dedi. Ne kastınız bu kadar aga.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Eren Yeager
Aynen hocam en basit örnek bu tek derdiniz ekran kartı olsun dedim duyarda yapmadım

Geçmiş olsun hocam bu arada.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Aynen de hocam duyarla ne alakası var yazdığım şeyin
Brom namaz kıl diğer dünyayı kurtar
Mesaj otomatik birleştirildi:

o yüzden arkadaş diyor ki, halimize şükredelim diyor. herkes adam küfür etmiş gibi davranıyor. altı üstü halinize şükredin dedi. Ne kastınız bu kadar aga.
Namaz kılalım bence bu dünya fani bro

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Eren Yeager

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Aynen hocam en basit örnek bu tek derdiniz ekran kartı olsun dedim duyarda yapmadım

Geçmiş olsun hocam bu arada.
Teşekkür ederim, halime bin şükür ameliyat tamamen başarısız da geçebilirdi ve hiç yürüyemeyebilirdim. En azından dizim ağrısa da yürüyebiliyorum artık ve çok şükür halime. Umarım kimsenin başına gelmez ağır sağlık sorunları.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Türkiye'de yaşamak zor. Dertler bitmiyor arkadaş.

Bi bilgisayar alayım diyorsun uğraşıyorsun uğraşıyorsun parayı buluyorsun, ardından bakıyorsun ekran kartlarının fiyatı uçmuş.
Tüm dünyada fiyatlar normalinden yüksek hocam, elbette türkiye fiyatları çok daha yüksek onlara göre fakat onlarda da stok ve fiyat problemi var.

yanlis anlamayin tr ucuz demiyom

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru