Elbet bir gün düşecek fiyatlar, hiç bilgisayarı olmayıp da sokakta yaşamak zorunda kalanlar var niye haline şükretmeyecekmişsin. Engelliler var, görüyor birileri oynuyor ama o oynayamıyor oyun. Film seyredebilmesi için alt yazı veya işaret dili gerekiyor. Daha çoğaltılabilir de içinizi fazla karartmayım. Bu arada ben de dizimden sakatım, çarpraz bağlarım koptu ve ameliyat oldum ve tam başarılı olmadı ameliyat. Yani hala sakatım. Şükretmesini bilin.2060lar 9500tl olmuş hala şükredin diyorsun
Aynen de hocam duyarla ne alakası var yazdığım şeyinDuyar kasmaya gerek yok bence bir insanın derdi asla bitmez çünkü insan abi yani
bırak kanka bu kafayla devam etsin bunlarhocam bu nasıl bir duyar kasmak allah aşkına ne alaka evinin olmamasıyla
ben şükretmiyorum demedimki hala şükret diyorsun dedim?Elbet bir gün düşecek fiyatlar, hiç bilgisayarı olmayıp da sokakta yaşamak zorunda kalanlar var niye haline şükretmeyecekmişsin. Engelliler var, görüyor birileri oynuyor ama o oynayamıyor oyun. Film seyredebilmesi için alt yazı veya işaret dili gerekiyor. Daha çoğaltılabilir de içinizi fazla karartmayım. Bu arada ben de dizimden sakatım, çarpraz bağlarım koptu ve ameliyat oldum ve tam başarılı olmadı ameliyat. Yani hala sakatım. Şükretmesini bilin.
o yüzden arkadaş diyor ki, halimize şükredelim diyor. herkes adam küfür etmiş gibi davranıyor. altı üstü halinize şükredin dedi. Ne kastınız bu kadar aga.Duyar kasmaya gerek yok bence bir insanın derdi asla bitmez çünkü insan abi yani
Aynen hocam en basit örnek bu tek derdiniz ekran kartı olsun dedim duyarda yapmadımElbet bir gün düşecek fiyatlar, hiç bilgisayarı olmayıp da sokakta yaşamak zorunda kalanlar var niye haline şükretmeyecekmişsin. Engelliler var, görüyor birileri oynuyor ama o oynayamıyor oyun. Film seyredebilmesi için alt yazı veya işaret dili gerekiyor. Daha çoğaltılabilir de içinizi fazla karartmayım. Bu arada ben de dizimden sakatım, çarpraz bağlarım koptu ve ameliyat oldum ve tam başarılı olmadı ameliyat. Yani hala sakatım. Şükretmesini bilin.
Brom namaz kıl diğer dünyayı kurtarAynen de hocam duyarla ne alakası var yazdığım şeyin
Namaz kılalım bence bu dünya fani broo yüzden arkadaş diyor ki, halimize şükredelim diyor. herkes adam küfür etmiş gibi davranıyor. altı üstü halinize şükredin dedi. Ne kastınız bu kadar aga.
Niye hala dalga geçiyorsunuz anlamıyorum!?Brom namaz kıl diğer dünyayı kurtar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Namaz kılalım bence bu dünya fani bro
Kanka bir sıkıntı mı var anlamıyorum dalga geçmedim ki ?Niye hala dalga geçiyorsunuz anlamıyorum!?
Teşekkür ederim, halime bin şükür ameliyat tamamen başarısız da geçebilirdi ve hiç yürüyemeyebilirdim. En azından dizim ağrısa da yürüyebiliyorum artık ve çok şükür halime. Umarım kimsenin başına gelmez ağır sağlık sorunları.Aynen hocam en basit örnek bu tek derdiniz ekran kartı olsun dedim duyarda yapmadım
Geçmiş olsun hocam bu arada.
Tüm dünyada fiyatlar normalinden yüksek hocam, elbette türkiye fiyatları çok daha yüksek onlara göre fakat onlarda da stok ve fiyat problemi var.Türkiye'de yaşamak zor. Dertler bitmiyor arkadaş.
Bi bilgisayar alayım diyorsun uğraşıyorsun uğraşıyorsun parayı buluyorsun, ardından bakıyorsun ekran kartlarının fiyatı uçmuş.
Hocam "namaz kılalım bence bu dünya fani bro" yazmışsın ne diyeyim.Kanka bir sıkıntı mı var anlamıyorum dalga geçmedim ki ?
Niye öyle diyosun kötü bişi mi dedim küfürü hakaret mi yaptım ?Hocam "namaz kılalım bence bu dünya fani bro" yazmışsın ne diyeyim.
Senin bana hak vermen gerekirken farklı açıdan bakiyosun :/Hocam "namaz kılalım bence bu dünya fani bro" yazmışsın ne diyeyim.
Hayır hocam da yazdığınız şeyi dalga geçer gibi yazmışsınız ondan söyledim.Niye öyle diyosun kötü bişi mi dedim küfürü hakaret mi yaptım ?