3060 için PSU tavsiyesi

ogulcankn

80+
Reaksiyon skoru
100
Merhaba son birkaç haftadır i5 10400F + 3060 sistemimde rahatsızlık duyduğum birkaç konu var. Az önce valorant oynuyordum ekran bir anda piksel piksel oldu renkler birbirine girdi ve bilgisayar yeniden başlatıldı? Birkaç yerde okuduğumda PSU’nun yetmediğinden olabilir dendi. Sistemim için PSU önerisi alabilir miyim? Bir de kaç watt yer sistem?

Merhaba son birkaç haftadır i5 10400F + 3060 sistemimde rahatsızlık duyduğum birkaç konu var. Az önce valorant oynuyordum ekran bir anda piksel piksel oldu renkler birbirine girdi ve bilgisayar yeniden başlatıldı? Birkaç yerde okuduğumda PSU’nun yetmediğinden olabilir dendi. Sistemim için PSU önerisi alabilir miyim?
bence asus al bende var baya iyi

Merhaba son birkaç haftadır i5 10400F + 3060 sistemimde rahatsızlık duyduğum birkaç konu var. Az önce valorant oynuyordum ekran bir anda piksel piksel oldu renkler birbirine girdi ve bilgisayar yeniden başlatıldı? Birkaç yerde okuduğumda PSU’nun yetmediğinden olabilir dendi. Sistemim için PSU önerisi alabilir miyim? Bir de kaç watt yer sistem?
Güncel psu modeliniz nedir?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da mwe serisini önerebilirim , kullanıyorum.

Güncel psu modeliniz nedir?
450W bir psu modelini hatırlamıyorum yetmediğini biliyorum. Peki ekranda oluşan pikselleşme psu yetmediğinden mi oluyordur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da mwe serisini önerebilirim , kullanıyorum.

450W bir psu modelini hatırlamıyorum yetmediğini biliyorum. Peki ekranda oluşan pikselleşme psu yetmediğinden mi oluyordur?
450w yetersiz gelir size 600w kaliteli bir psu fazlasıyla yeterli olacaktır. Bütçeniz nedir

450w yetersiz gelir size 600w kaliteli bir psu fazlasıyla yeterli olacaktır. Bütçeniz nedir
1500'e kadar zorlayabilirim. Ama reset atma olayı canımı cidden sıktı diyebilirim. PSU'dan kaynaklıdır değil mi çünkü diğer bütün parçalar şubat ayında alındı?

Ben sizin yerinizde olsam msi modelini tercih ederdim. Full modüler ve gold sertifikalı sizin ihtiyacınızı 550w psu da görür 650w fazlasıyla yeterli.
Peki hocam satıcı güvenilir midir? Akakçe'den baktığımda 2000-2500 bantlarında dolaşıyor fiyatlar.

Geri