Neler Yeni

3060 mining driveri yükleyen var mı

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Merhaba yaklaşık 1 saat önce @2000hs attığı konuda ki linkden indiriliyordu ancak evde olmadığım için indiremedim şuan da kaldırılmış.Eğer indiren varsa dosya yükleme sitesine yükleyip atabilir mi?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Merhaba yaklaşık 1 saat önce @2000hs attığı konuda ki linkden indiriliyordu ancak evde olmadığım için indiremedim şuan da kaldırılmış.Eğer indiren varsa dosya yükleme sitesine yükleyip atabilir mi?
internette olması lazım . Kaldıralacağı belliydi yedeğimi aldım .d istersen yüklerim drivea ama uzun sürer.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internette olması lazım . Kaldıralacağı belliydi yedeğimi aldım .d istersen yüklerim drivea ama uzun sürer.
valla atarsan sevinirim evde değildim yükleyemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

atıcak mısın

Son düzenleme:

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
indiriyorum sen denedin mi çalışıyor mu
indirebildim tabii ki indirenlerin en başında geliyorum . zaten nvidia hesabım vardı direkt girdim. basit bir işlem normal driver kurulumu yapacaksın anlattım zaten kolayca halledebilirsin.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
indirebildim tabii ki indirenlerin en başında geliyorum . zaten nvidia hesabım vardı direkt girdim. basit bir işlem normal driver kurulumu yapacaksın anlattım zaten kolayca halledebilirsin.
dart1 sistemi aldım galiba driverler güncel tam bilmiyorum dxdiag da ve aygıt yöneticisin de ekran kartı gözüküyor bunu silmem gerekli mi

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
dart1 sistemi aldım galiba driverler güncel tam bilmiyorum dxdiag da ve aygıt yöneticisin de ekran kartı gözüküyor bunu silmem gerekli mi
yok gerekli değil . benim dediğim gibi ilerlersen sorun yaşamazsın normal bir driverı nasıl kuruyorsan aynısını kuracaksın bir farkı yok bu sadece geleceğin bir driverı sen erken erişim sağlamışsıın gibi düşün.

Efem1905

80+ Bronze
Hocam hiveos üzerinden nasıl yapabilirim bu olayı çünkü Windows dan havuzda çok fazla düşüyor kartlar .

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Hocam hiveos üzerinden nasıl yapabilirim bu olayı çünkü Windows dan havuzda çok fazla düşüyor kartlar .
birisi daha sormuştu onu bir ara araştıracağım şu anda işlerim var. aslında windows o kadar kötü değil ama tabii ki de bulunca söylerim.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
birisi daha sormuştu onu bir ara araştıracağım şu anda işlerim var. aslında windows o kadar kötü değil ama tabii ki de bulunca söylerim.
41mh ile kazıyor şuan daha fazla kazması gerekmez mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom