- Konu Sahibi Konu Sahibi
3600 XT alıp 4.5’e sabitlesem olmaz mı cidden ya? Sadece AAA oyunlar oynuyorum zaten, bir de arada Warzone.Hocam soğutucuya da bütçe yokmuş. En ucuzu önerdim o nednele. Olmadı maalesef.
3600 XT alıp 4.5’e sabitlesem olmaz mı cidden ya? Sadece AAA oyunlar oynuyorum zaten, bir de arada Warzone.Hocam soğutucuya da bütçe yokmuş. En ucuzu önerdim o nednele. Olmadı maalesef.
Öyleyse 3700x almak daha mantıklı olacaktırHocam soğutucuya da bütçe yokmuş. En ucuzu önerdim o nednele. Olmadı maalesef.
Öyleyse 3700x almak daha mantıklı olacaktır3600 XT alıp 4.5’e sabitlesem olmaz mı cidden ya? Sadece AAA oyunlar oynuyorum zaten, bir de arada Warzone.
Anakart ve işlemci için toplam bütçe 3500, 3700x alırsam S2H falan kullanmak zorunda kalırım.Öyleyse 3700x almak daha mantıklı olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyleyse 3700x almak daha mantıklı olacaktır
Olur hocam sıkıntı olmaz. Alabilirsin.3600 XT alıp 4.5’e sabitlesem olmaz mı cidden ya? Sadece AAA oyunlar oynuyorum zaten, bir de arada Warzone.
Cidden mi? Büyük masraftan kurtulmuş olurum.Ryzen 5 3600 de alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yetmediği yerde DSR açarsınız.
@cfranko 2080Super ile kullanıyor, ondan da fikir alabilirsiniz.Cidden mi? Büyük masraftan kurtulmuş olurum.