Her şeyi reis aldığım günden beri rahat ettirmedi yazılım desen yürüyen leşNesi kötü ?
Sadece sen sıkıntı yaşadın diye kötü olacak hali yok dimi. Ben de hiç sıkıntı yaşamadım meselaHer şeyi reis aldığım günden beri rahat ettirmedi yazılım desen yürüyen leş
KötüSadece sen sıkıntı yaşadın diye kötü olacak hali yok dimi. Ben de hiç sıkıntı yaşamadım mesela![]()
Tamam da hocam ben AMD yazılımı iyi mi kötü mü demedim ki ? Benim sorduğum sorun markadan ayrı bi durum. Biraz gereksiz oldu bu cevap.Her şeyi reis aldığım günden beri rahat ettirmedi yazılım desen yürüyen leş
o değilde reis benim konuya bir göz atar mısınSadece sen sıkıntı yaşadın diye kötü olacak hali yok dimi. Ben de hiç sıkıntı yaşamadım mesela![]()
Estağfirullah reis fala değilim deo değilde reis benim konuya bir göz atar mısın
monitöre görüntü gelmiyor diye paylaştım ana sayfadaEstağfirullah reis fala değilim dene konusu
Ryzen 5 3600 işlemcin 2020 üretim bir çip ise 4.4 ghz e kadar overlocklayıp bir miktar darboğazın önüne geçebilirsin fakat genel olarak 6700xt yi o işlemci besleyemez 2k da sorun olmaz ama cs gibi oyunlarda düşük ayarlarda işlemciye yük binince maalesef işler değişir. 5600 e terfi edebilirsin.Çoğu oyunda darboğaz sorunu yaşamazken CS2'de çözünürlüğü düşürünce darboğaz oluyor. Cyberpunk 2077'de oluyordu, son sürümlerde olmuyor. Sorun bende mi oyunlarda mı anlayamadım. 2K çözünürlükte oynuyorum genelde FPS oyunlarında 4:3 çözünürlük alışkanlığım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows ayarlarındaki güç ve uyku seçeneklerinden yapar onu. Başka bişi aklıma gelmiyormonitöre görüntü gelmiyor diye paylaştım ana sayfada