Neler Yeni

3060 TI lı PC Toplamama Yadım edebilir Misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Faruk Kaynar
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar 3060 Ti pc arıyorum Oyun ve 3D render yapacağım pc fazla anlamadığım için sizlere sorayım dedim.
Kendim bu alt taraftaki bilgisayarı buldum buna farklı bir şey eklenir mi? ekran kartı iyi mi?? anakart nasıl ?
Bütçe 15bin Tl ama +- 2 bin Tl de olur cevaplarınızı bekliyorum.

ByDost

80+
Ekran Kartı LHR Model olduğunun farkında mısınız?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

ByDost

80+

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Ekran kartı oyunda performans etki yapmaz ama coin kasmaya başkarsanız bu durum %60 performans düşürür
Miningle alakalı bir ibare eklememiş alıcak arkadaş zaten oyun ve 3D render demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar 3060 Ti pc arıyorum Oyun ve 3D render yapacağım pc fazla anlamadığım için sizlere sorayım dedim.
Kendim bu alt taraftaki bilgisayarı buldum buna farklı bir şey eklenir mi? ekran kartı iyi mi?? anakart nasıl ?
Bütçe 15bin TL ama +- 2 bin TL de olur cevaplarınızı bekliyorum.

3D render için hangi programda, hangi render motorunu kullanıcaksın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Faruk Kaynar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miningle alakalı bir ibare eklememiş alıcak arkadaş zaten oyun ve 3D render demiş

3D render için hangi programda, hangi render motorunu kullanıcaksın?
Maya Blender gibi unity ve unreal engine tarzı yerlerde de çalışacağız hocam.

Ekran Kartı LHR Model olduğunun farkında mısınız?
Evet biliyorum, coin kazmak gibi bir amacım yok ama lhr siz model varsa görmek isterim bildiğiniz pc var ise.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Müsaite geçince detaylıca bakacağım sizde tüm ihtiyaçlarınızı detaylı yazarsanız, tam ihtiyaçlarınıza göre daha spesifik yönlendirmeler yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Faruk Kaynar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müsaite geçince detaylıca bakacağım sizde tüm ihtiyaçlarınızı detaylı yazarsanız, tam ihtiyaçlarınıza göre daha spesifik yönlendirmeler yapabilirim
Çok teşekkür ederim.
İhtiyacım 3D modelleme yapıp oyun olarak tasarlayacağımız için ileri dönük bir sistem toplamaya çalışıyorum ekran kartını 3060 Tı düşünüyorum diğer parçalar da işlemci olarak amd (r5 5600x) tarzı ileri donuk yüksek mhz li bir anakart arıyorum hazır sinerji itopyadaki sistemler gibi de toplayabilirim sanırım şuan en iyi bu tarz yerlerden toplanmış pc almak. Bir gelişme olursa bana yazın.

ByDost

80+
Neden AMD Ryzen 7 3700X 3.60 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci?
Tavsiyem; 5600x olacak

Muci46

80+ Bronze
Neden AMD Ryzen 7 3700X 3.60 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci?
Tavsiyem; 5600x olacak
Ne boş attın yok lhr yok şu iyi olacak ne dediğin akıllıca ne sordugun şey engelle geç listesine senide katıyorum

ByDost

80+
Ne boş attın yok lhr yok şu iyi olacak ne dediğin akıllıca ne sordugun şey engelle geç listesine senide katıyorum
Yapma be! Çok eksildim haketten! Yapma etme! Sen gidersen eksik kalırım :( Gitme n' olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Faruk Kaynar
Sakin kardeşim arkadaşın konuşma tarzı böyle sanırım :)

Yapma be! Çok eksildim haketten! Yapma etme! Sen gidersen eksik kalırım :( Gitme n' olur
senin bildiğin bir sistem var mı link atabilir misin ?

Top Bottom