Sen de özelleştirip atsana
İntel siz yok mu?Sinerji Tolyste Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Tolyste Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anakartı B560M Bazooka yap
i5 11600 en az 5600x kadar iyi zatenİntel siz yok mu?
11600 hem multi core hemde single core işlerde 5600x ile aynı puanı alıyor yani senin dediğin gibi bir durum yokİntel oyun performansı için iyi ama ryzen hem oyun hem de diğer işler için de iyi ben ryzen sevdalısıyım
Tamam sen kazandın ama benimde şartları var11600 hem multi core hemde single core işlerde 5600x ile aynı puanı alıyor yani senin dediğin gibi bir durum yok
Sen kendi kendini kazıklamak için yer arıyorsun 6 çekirdekli işlemciye sıvı soğutma şart diyorsun ve hiçbir anlam ifade etmeyen okuma yazma hızlarına takılıyorsun sana bol şansTamam sen kazandın ama benimde şartları var
Ram rgb olacak ve 16 gb olacak
SSD 512 gb olabilir o sistemde önerdiği ssd den farklı olarak okuma yazma değeri fazla olacak ama çok değil
Sıvı soğutma olacak
Sıvı soğutmayı rgb yi arttırmak için dedim ve ssd olmasa da olur fark etmez ben biraz daha güçlü sistem olmasını istedim sadeceSen kendi kendini kazıklamak için yer arıyorsun 6 çekirdekli işlemciye sıvı soğutma şart diyorsun ve hiçbir anlam ifade etmeyen okuma yazma hızlarına takılıyorsun sana bol şans
Sıvı soğutmayı rgb yi arttırmak için dedim ve ssd olmasa da olur fark etmez ben biraz daha güçlü sistem olmasını istedim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
@cfranko emohi atmışsın bare bir şey yaz
Var zaten 23 k ya kadar çıkarım sıkıntı yok'qp odin oyun bilgisayari' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
Bütçen varsa bu sistemin anakartını Tuf B550M Plus WIFI yaparak al, bu sistem fiyatına göre bayağı iyi