The Batman
80+ Silver
yok be hd1110 rakibi3060ti ın rakibi rx6650xt arada rx 6700de var sen düşün farkı...
şu kartı artık yerden yere vurmaktan yazgeçin
yok be hd1110 rakibi3060ti ın rakibi rx6650xt arada rx 6700de var sen düşün farkı...
yerden yere vururuz tabii rx6700xt varken şaka mı yapıyorsun?yok be hd1110 rakibi
şu kartı artık yerden yere vurmaktan yazgeçin
siz kendinizi avutmaya devam edin ben size gülmeye devam ediyorum..yerden yere vururuz tabii rx6700xt varken şaka mı yapıyorsun?
yazılımsal sorunlar nvidiadada yaşanıyor foruma biraz bakarsan stabil sürümler çoğunlukta zaten. elden ring fps problemleri nvidia kartlardada var araştırmak istersen bakabilirsin seninle uzun uzun konuşmak isterdim ama profilini bana kapatmışsınsiz kendinizi avutmaya devam edin ben size gülmeye devam ediyorum..
özellikle amd alanlara bir sözüm yok ama size saglam gülüyorum
rtx3060 ti ile 1 tane sorun bile yaşamadım sorun amd kullanman degil sorun karşı tarafı enayi olarak görmenizyazılımsal sorunlar nvidiadada yaşanıyor foruma biraz bakarsan stabil sürümler çoğunlukta zaten. elden ring fps problemleri nvidia kartlardada var araştırmak istersen bakabilirsin seninle uzun uzun konuşmak isterdim ama profilini bana kapatmışsınkomik...