Örnek verm crysis ysa rdr2 de bile 1080p de rtx 3070 kaç fps veriyor?Ne alaka artık 2 K gerekli
çok sağolun.Örnek verm crysis ysa rdr2 de bile 1080p de rtx 3070 kaç fps veriyor?
atıyorum 2 sene sonra daha sağlam oyun cıkar 2 kada 60fps bile beremez belki. Türkiyede malesef herkes en kötü ilk aldıgı sıstemı degışmeden 4-5 sene kullanıyor yanı uzun vadelı sıstemlerde bu şekil düşünmek lazım. 2k da orta ve düşükte oynayacağına yeni nesil oyunları. (Uzun vadede) 1080p de yüksek ve orta oynamak daha mantıklı benim görüşüm. Ve 1080p de 5600x darbogaz yapmaz ekstra monıtore para vermesınede gerek yok bence
Bu dediğin çok zor bir ihtimalYapabilir ama mesela ekran kartı kullanımı %88 falan olabilir arada
3070 in varsa 2K da full oynarsın dostum saçmalıyorsun daha iyisi çıkacak diye almasın mı adam mantığına..Örnek verm crysis ysa rdr2 de bile 1080p de rtx 3070 kaç fps veriyor?
atıyorum 2 sene sonra daha sağlam oyun cıkar 2 kada 60fps bile beremez belki. Türkiyede malesef herkes en kötü ilk aldıgı sıstemı degışmeden 4-5 sene kullanıyor yanı uzun vadelı sıstemlerde bu şekil düşünmek lazım. 2k da orta ve düşükte oynayacağına yeni nesil oyunları. (Uzun vadede) 1080p de yüksek ve orta oynamak daha mantıklı benim görüşüm. Ve 1080p de 5600x darbogaz yapmaz ekstra monıtore para vermesınede gerek yok bence
2k da 144hz kaç oyunda veriyor en güncel oyunlara bakarsak? Yada çıkması muhtemel oyunlara bakınca? Ben uzun vade için konuştum. Atıyorum 1 sene sonra bütçesi olur gider 2k 60hz uyguna yada ikinci el bulur alır. Şimdi 2k 144-165hz almaya kalksa ekstra para ve gereksiz benim görüşüm3070 in varsa 2K da full oynarsın dostum saçmalıyorsun daha iyisi çıkacak diye almasın mı adam mantığına..
arada diyorumBu dediğin çok zor bir ihtimal
Yapmaz kesinlikleDostlar darboğaz hakkında pek bir bilgim olmadığı için size soruyorum.3060 ti ryzen 5 5600x sistem toplayacağım.Darboğaz olurmu? cevaplarsanız sevinirim.
Gerçekten şu an yanlış yönlendiriyorsun 60 HZ mi kaldı?2k da 144hz kaç oyunda veriyor en güncel oyunlara bakarsak? Yada çıkması muhtemel oyunlara bakınca? Ben uzun vade için konuştum. Atıyorum 1 sene sonra bütçesi olur gider 2k 60hz uyguna yada ikinci el bulur alır. Şimdi 2k 144-165hz almaya kalksa ekstra para ve gereksiz benim görüşüm
Zaten 240hz almış olcak hikaye oyunları içinde isterse 60hx yeterli yada dizi film vsGerçekten şu an yanlış yönlendiriyorsun 60 HZ mi kaldı?