maalesef kanka öneride bulunamam indirim yakalamaya bakmak lazımvar mıdır hocam bir öneriniz
maalesef kanka öneride bulunamam indirim yakalamaya bakmak lazımvar mıdır hocam bir öneriniz
Hocam bu gaming gende 32gb ram yapma yok muBLADE-TUF3060Ti / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-TUF3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
ryzen 5 5600 +1000tl
asus prime b550 +1094tl
xpg rgb ram +100tl
asus tuf gt301 kasa +500tl
toplam 22.5k asus tuf kasa psuyla almış oluyosun
yokHocam bu gaming gende 32gb ram yapma yok mu
kendin alır takarsın hem 4 lü rgb ram olmuş olur
Nasıl para kalmıyor ?Hocam bu sistemi alırsam soğutucuya para kalmıyor ve 5600 olarak kalıyor ve benim aklımda gelen ramleri satıp 16x2 XPG almak var
SSD'yi 1TB yapıyorum o yüzdenNasıl para kalmıyor ?
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi Ä°Ålemci SoÄutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranıwww.gelbura.com
Hocam birde eğer o attığım sistemi alırsam RGB olarak nasıl kontrol edeceğim kumanda çıkmıyor içindenyok
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendin alır takarsın hem 4 lü rgb ram olmuş olur
kasanın üstünde kontrolcü var onla değiştirirsin rengi ama bütçe arttırıp dediğimi alman daha mantıklı fark 1kSSD'yi 1TB yapıyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde eğer o attığım sistemi alırsam RGB olarak nasıl kontrol edeceğim kumanda çıkmıyor içinden