3060 ti yada 6700xt hangisini almalıyım?

hoxic

80+
Reaksiyon skoru
82
merhabalar, yabancı bir siteden sistem topluyorum her iki ekran kartı da msi aynı fiyata denk geliyor aşırı kararsız kaldım.
dlss açısından bakarsak gönlüm 3060 ti diyor ama saf güce bakınca da 6700xt almalıyım diyorum ne almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

RX 6700 XT önde diye biliyorum Nvidia önemliyse 3060 Ti alınabilir

merhabalar, yabancı bir siteden sistem topluyorum her iki ekran kartı da msi aynı fiyata denk geliyor aşırı kararsız kaldım.
dlss açısından bakarsak gönlüm 3060 ti diyor ama saf güce bakınca da 6700xt almalıyım diyorum ne almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
2k için RX 6700 XT daha iyi olur zira Rtx 3060 Ti ile vram darboğazı yiyebilirsiniz

6700XT o da sırf 12 GB Vram’den dolayı. Günümüz oyunları 8 GB Vram sınırını aşmaya başladı. Saf performans olarak 6700XT biraz daha önde ama bu performans farkını bakarak 3060 Tİ 12 GB Vram olsaydı 3060 Tİ derdim aradaki performans farkı olsa bile. O da Nvidia sürücülerin stabil olması daha sorunsuz olmasından kaynaklı.

RX 6700XT daha iyi olur. VRAM tarafında sıkıntı çekmezsiniz.

Hocam hangi siteden alışveriş yaptığını özelden söyleyebilir misin ? Nasıl aynı fiyat olabiliyor

2k için RX 6700 XT daha iyi olur zira Rtx 3060 Ti ile vram darboğazı yiyebilirsiniz
hocam aslında oynayacağım oyunlar cs go valorant tarzı oyunlar ekran kartı performansı gerektiren nadir oyun oynarım belki rdr2 falan buna bakarak ne dersiniz

rx 6700 xt

hocam aslında oynayacağım oyunlar cs go valorant tarzı oyunlar ekran kartı performansı gerektiren nadir oyun oynarım belki rdr2 falan buna bakarak ne dersiniz
6700 XT daha iyi olur hocam 1080p de oynar daha iyi fps alırsınız 2k yerine tabi isterseniz 2k da da oynanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,552
Üyeler
184,181
Son üye
Sporquestioner
Geri