Neler Yeni

RTX 4060 ti 8 gb mı? Yoksa Rx 7600 xt 16 gb mı?

CheckMateMaster

80+ Bronze
Dostum hiç kullanmayacağın bir alandan kıyaslaman mantıklı değil ve optimizasyon özürlü oyunlar yüzünden kasması normal o oyunlar her karta zulüm ediyor zaten (kasmayı senin beyanını kabul ederek sayıyorum arkadaşım 8gb 4060ti kullanıyor vram darboğazı görmedik) onun haricinde sırf oyun konusunda kullanılacaksa tartışılabilir ibaresi ekledim ama oyun dışında 7600xtnin hiçbir oluru yok maalesef
evet oyun oynayacak adam ve aralarındaki fark baya fazla benim dediğim kartda rx 7700 xt oyun dışında alınmaz. 4060ti youtube işi felan yapan adamlar alır zaten ve fiyat farkına gelmez ama optimizazyonu forzanın iyi ve bunu bile kaldıramıyor

Ej_36

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer
Dostum hiç kullanmayacağın bir alandan kıyaslaman mantıklı değil ve optimizasyon özürlü oyunlar yüzünden kasması normal o oyunlar her karta zulüm ediyor zaten (kasmayı senin beyanını kabul ederek sayıyorum arkadaşım 8gb 4060ti kullanıyor vram darboğazı görmedik) onun haricinde sırf oyun konusunda kullanılacaksa tartışılabilir ibaresi ekledim ama oyun dışında 7600xtnin hiçbir oluru yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanboylukla alakası yok yaptığım yoruma hiçbir cevap verememişsin bana oyun harici konularda 7600xtnin daha iyi olduğu bir şey göster
Ben zaten yazılımla tek tük uğraşan biriyim. Oda unreal engine gibi değil, sadece java falan kullanıyorum. o kadar. Tek işim oyun oynamak ve tek tük yazılım yapmak olacak.

CheckMateMaster

80+ Bronze

Fanboylukla alakası yok yaptığım yoruma hiçbir cevap verememişsin bana oyun harici konularda 7600xtnin daha iyi olduğu bir şey göster
ben rx 7700 xt diyorum dostum

r
Ben zaten yazılımla tek tük uğraşan biriyim. Oda unreal engine gibi değil, sadece java falan kullanıyorum. o kadar. Tek işim oyun oynamak ve tek tük yazılım yapmak olacak.
rx 7700 xt al geç kafan rahat olsun ama 4060ti alırsan video yetersiz beleği yazısını bulursun ekranda

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
evet oyun oynayacak adam ve aralarındaki fark baya fazla benim dediğim kartda rx 7700 xt oyun dışında alınmaz. 4060ti youtube işi felan yapan adamlar alır zaten ve fiyat farkına gelmez ama optimizazyonu forzanın iyi ve bunu bile kaldıramıyor
7700xt ile 4060ti kıyaslamıyorum elbette 7700xt daha güçlü nvidiada sadece youtuber kartı değil sadece, 7600xt ile kıyasladım ray tracing seviyorsan nvidianın muadili yok herhangi bir şeyin renderini alıyorsan ve cuda kullanıyorsa denk güç kartlar muadil olmuyor bu tamamen kullanıcıya bağlı bir şey
Bu durumda tamamen kendi tercihin 7700xt alınabilir oyunlarda daha çok iş görür

CheckMateMaster

80+ Bronze
7700xt ile 4060ti kıyaslamıyorum elbette 7700xt daha güçlü nvidiada sadece youtuber kartı değil sadece, 7600xt ile kıyasladım ray tracing seviyorsan nvidianın muadili yok herhangi bir şeyin renderini alıyorsan ve cuda kullanıyorsa denk güç kartlar muadil olmuyor bu tamamen kullanıcıya bağlı bir şey

Bu durumda tamamen kendi tercihin 7700xt alınabilir oyunlarda daha çok iş görür
sonunda anlaştık kanka bak oldu adam oyuncu

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Ömür
dostum alabileceğin en iyi kart 7700xt olur rtx performansı bile 4060ti den daha iyi galiba öyle görmüştüm

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
sonunda anlaştık kanka bak oldu adam oyuncu
Dostum adamın sadece oyunlarda kullanacağını öğrendim ve böyle söyledim bu kadar oyun yapımında ue vesaire kullanacak olsa veyahut başka işi olsa yine 4060ti önerecektim ilk yorumumda da bunu söyledim rx 7600xt ile kıyasta oyunda da rtx 4060ti öneriyorum şu anda bunu söylüyorum başka bir şey demedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,157
Üyeler
162,635
Son üye
Berattk
Top Bottom