Karl Heinz Schneider
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox'a çıkan her oyun PC'ye de çıkıyor. O yüzden Xbox tarafını direkt eledim.Ben olsam 5500xt + Xbox
Xbox'a çıkan her oyun PC'ye de çıkıyor. O yüzden Xbox tarafını direkt eledim.Ben olsam 5500xt + Xbox
Ne saçma bir mantık! Kraliyet dizisindeki gibi.Xbox'a çıkan her oyun PC'ye de çıkıyor. O yüzden Xbox tarafını direkt eledim.
Siz tercih edebilirsiniz. Konsolu özel oyunlar için alacağım. Yoksa Xbox yerine 3060 Ti ve R5 5600X alırım.Ne saçma bir mantık! Kraliyet dizisindeki gibi.
Köleler armut yiyorsa kral yememeli. Böyle bir mantık.
Ama niye?Siz tercih edebilirsiniz. Konsolu özel oyunlar için alacağım. Yoksa Xbox yerine 3060 Ti ve R5 5600X alırım.
Çünkü Xbox özel oyun çıkarmayacak. PS5 + 5500XT ikilisi alırsam tüm oyunlara erişebileceğim. Sadece Xbox alırsam yazılımla uğraşamayacağım.Ama niye?
Niye olmasın hocamAma niye?
Şunu merak ediyorum :Çünkü Xbox özel oyun çıkarmayacak. PS5 + 5500XT ikilisi alırsam tüm oyunlara erişebileceğim. Sadece Xbox alırsam yazılımla uğraşamayacağım.
Aylık küçük bir ücretle tüm oyunlara erişim imkanı.Niye olmasın hocam
XBox niye alsın?
PC'de de var bu hocam.Şunu merak ediyorum :
Özel oyun merakı nedir böyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aylık küçük bir ücretle tüm oyunlara erişim imkanı.
Xbox firmasından para aldınız herhalde . Neden almayacağımı sebepleriyle birlikte açıkladım. Her şeyi geçtim. Bana TLOU 2 ayarında bir Xbox oyunu söyler misiniz?Şunu merak ediyorum :
Özel oyun merakı nedir böyle?
Aylık küçük bir ücretle tüm oyunlara erişim imkanı.
Ama kol ile oynamak değil mi? PS5 Xbox ın başka amacı mı var?PC'de de var bu hocam.
O ne?TLOU 2
Hocam kolu PC'ye de takabiliyorsunAma kol ile oynamak değil mi? PS5 Xbox ın başka amacı mı var?
O ne?
Ya cidden bilmiyorum. Xbox ve PS5 i niye alalım o zaman. PS now ile de PS oyunlarını PC de oynayabiliriz.Hocam kolu PC'ye de takabiliyorsun