KnightDavion
80+ Bronze
Seninki tek fanlı onunki 3 fanlı falan değilse verme. %5 FPS fazlası için AMD’ye geçilir mi deli misin
patladımFanboylukla alakası olmadan , 3060 tı rtx açtığın oyunların yüzde 90 ınında 6700xt yi yerden kaldırmaz . Dlss işin içine girerse sohbet kapanır zaten . Senin yerinde olsam kesinlikle öyle bir şey yapmazdım .
Mantıklı rx 6700 xt daha iyisizce mantıklımı takas yapmak ?
kanka adamı savunmuyorum ama sen yazılanı yanlış anlamışsın adam oyunu açmaz dememiş RTX özelliği ile 6700xt'yi geçer anlamında yerden kaldırmaz demiş. daha dikkatli oku ve kimseye de cahil demenin bir anlamı yokYa sen nesin kardeşim bu nasıl bi cahillik 3060ti nin açtığı oyunu 6700xt kaldırmaz diyorsun lan bunlar en yeni sürüm kartlar açamayacak olduğu oyun yok şaka mısın
Cümlemi ilk önce doğru okumalısın , daha sonra okuduğunu anlayıp cevap vermelisin ''yerden kaldırmaz''Ya sen nesin kardeşim bu nasıl bi cahillik 3060ti nin açtığı oyunu 6700xt kaldırmaz diyorsun lan bunlar en yeni sürüm kartlar açamayacak olduğu oyun yok şaka mısın
Patladığına sevindim Zamanında da Evga 3070 vs Rog 3070 TI da da çok insanı bu şekilde patlattım , kanalıma bir ara göz gezdir , daha çok patlayacaksınpatladım
Cümlemi ilk önce doğru okumalısın , daha sonra okuduğunu anlayıp cevap vermelisin ''yerden kaldırmaz''
Mesaj otomatik birleştirildi:
Patladığına sevindim Zamanında da Evga 3070 vs Rog 3070 TI da da çok insanı bu şekilde patlattım , kanalıma bir ara göz gezdir , daha çok patlayacaksın