Neler Yeni

3060ti coil whine ve garanti süreci

alpacino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet alp battaloğlu
Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce inventus Bilgisayar üzerinden almış olduğum Gigabyte 3060 Ti Aorus Master modeli gelir gelmez bir stres testine soktum ve coil whine sorunu ile karşılaştım. Direkt iade için firmaya yolladım ve bana BIOS swtic'in ucunun kırılmış olduğunu ve ürünü iade edemeyeceklerini, onun yerine garantiye yollayacaklarını belirttiler. Daha fazla cevap alamadım Switch'i ben kırmadığıma eminim. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekli? Cidden bu durum beni çok rahatsız etti. Kartı 6500'TL'ye aldım ve deli gibi coil whine sesi çıkartıyor. Az buz değil. Garantide ne gibi süreçler beni bekliyor? Switch'i ve coil whine kaydını eklere bırakıyorum.
Coil Whine kaydı :
Kırık Switch https://hizliresim.com/ackOzx

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce inventus Bilgisayar üzerinden almış olduğum Gigabyte 3060 Ti Aorus Master modeli gelir gelmez bir stres testine soktum ve coil whine sorunu ile karşılaştım. Direkt iade için firmaya yolladım ve bana BIOS swtic'in ucunun kırılmış olduğunu ve ürünü iade edemeyeceklerini, onun yerine garantiye yollayacaklarını belirttiler. Daha fazla cevap alamadım Switch'i ben kırmadığıma eminim. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekli? Cidden bu durum beni çok rahatsız etti. Kartı 6500'TL'ye aldım ve deli gibi coil whine sesi çıkartıyor. Az buz değil. Garantide ne gibi süreçler beni bekliyor? Switch'i ve coil whine kaydını eklere bırakıyorum.
Coil Whine kaydı :
Kırık Switch https://hizliresim.com/ackOzx
Garantiye dürüst bir şekilde ben yapmadım derseniz değişecektir, garantiden sonraki sonucu bekleyin. Eğer garanti'de biz değişemeyiz derse aynı anda hem ürünün garantisine hem de inventus'a şikayetvar üzerinden bir şikayet yazın. 1 Hafta içerisinde dönmezlerse direkt olarak THH.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Garanti yardımcı olmazlarsa Tüketici Hakem heyetine başvur. Paşa paşa yardımcı olacaklardır

alpacino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet alp battaloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye dürüst bir şekilde ben yapmadım derseniz değişecektir, garantiden sonraki sonucu bekleyin. Eğer garanti'de biz değişemeyiz derse aynı anda hem ürünün garantisine hem de inventus'a şikayetvar üzerinden bir şikayet yazın. 1 Hafta içerisinde dönmezlerse direkt olarak THH.
Elimizi cebimize atıp sistem topluyorum ve pişman oluyorum kasa şu anda çalışmayıp tozlanıyor THH başvursam aylar sürebilir cidden şuan paramla rezil oluyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6500tl ye Rtx3070 satan yerler vardı ama..
evet biliyorum aldığım ekran kartında lcd ekran var ve görsel olark istediğin gifi falan koyabiliyorsun çok üst düzey oyunlar oynamıyorum bundan ötürü öyle bir tercih yaptım

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Elimizi cebimize atıp sistem topluyorum ve pişman oluyorum kasa şu anda çalışmayıp tozlanıyor THH başvursam aylar sürebilir cidden şuan paramla rezil oluyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Aylar süreceği için önce Şikayet Var'a yazmanızı söyledim zaten. Ama şikayet var son çareniz hocam ordan ses çıkmazsa THH gitmek zorundasınız. Aylar sürsün, bırakın sürsün. Paşa paşa arayıp yardımcı olacaklar. Probleminizin çözülmesi için THH şart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut İzgi
15 gün içerisinde almak zorundalar bu sizin yasal hakkınız. İade gibi düşünceniz varsa 15 günü geçmeyin.

alpacino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet alp battaloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti yardımcı olmazlarsa Tüketici Hakem heyetine başvur. Paşa paşa yardımcı olacaklardır
THH ne kadar sürede yardımcı olur biliyor musunuz?

6500tl ye Rtx3070 satan yerler vardı ama..
evet biliyorum aldığım ekran kartında lcd ekran var ve görsel olark istediğin gifi falan koyabiliyorsun çok üst düzey oyunlar oynamıyorum bundan ötürü öyle bir tercih yaptım
15 gün içerisinde almak zorundalar bu sizin yasal hakkınız. İade gibi düşünceniz varsa 15 günü geçmeyin.
direkt garantiye yolladılar üründe hasar olduğu için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut İzgi
THH ne kadar sürede yardımcı olur biliyor musunuz?

direkt garantiye yolladılar üründe hasar olduğu için.
Garanti istemediğinizi para iadesi istediğinizi belirtiniz. Almazlarsa rotanızı Tüketici Hakem Heyetine çevirin.

alpacino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet alp battaloğlu
Garanti istemediğinizi para iadesi istediğinizi belirtiniz. Almazlarsa rotanızı Tüketici Hakem Heyetine çevirin.
yapacakları bir şey olmadığını garantinin karar vereceğini söylediler

alpacino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ahmet alp battaloğlu
Onların ne söylediği kimin umrunda? Onların değil sizin dilekçe vermeniz gerekiyor.
hocam merhaba bugün aldığım yer iletekrar konuştum durumu izzah ettim ürünü garantiye bi firmaya yollamışlar orayı aradım biz de ürünü gigabyte servisine yolluyucağız dedi cidden artık sinirlerim bozulmak üzere ne yapacağımı falan bilmiyorum

Top Bottom