Full ayarlarda RT oynatmaz mi yanlış mı anladımhocam nasıl bu kadar rahat sallıyorsunuz anlamadım. r5 5600 3060ti yi paşalar gibi yayıla yayıla besler. rt dahil. full rtx oynayamazsınız. ama darboğazda yaşatmaz.
evet gddr6x ya daha iyi demedim bi tık önünde dedim ve BANA GÖRE yazdım eşşek kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
alakası yoktur heralde de sadece birini aç dene
olmadı mediumda oyna
şaka evet.
ben tam yazdığımda ray tracing yazdı adam o o yüzden oldu 2. si darboğaz yapar demedim yapabilir 1080p de dedim ve araştırdım öyle bişey yokmuş bak onun için özür diliyorum önerdiğim yükseltme 5600x değil örnek olarak dedim yani minimalist bişeye yükselt ona yükseltme de yazdım eğer malum yerinle okumuyorsan anlaman lazımdı elimdeki kart gddr6x o yüzden performansı fazlaymış broFire_Up adlı arkadaşın kafası çok karışmış anladığım kadarıyla. 1-Adam RayTracing diye yazmış koca koca. Adama RTX mi demek istediniz diyorsun. RTX ekran kartının modelinin adı. Adam doğru söylemiş zaten olayın adı RayTracing. 2- Darboğaz vesaire bi şeyler demişsin öyle bir şey yok. 5600den önerdiğin yükseltme 5600x ?? Cevap vermeye gerek bile yok. 3060ti 3070den iyi demişsin. Çok biliyorum demiyorum ama bilmediğim konuda da bu kadar bol keseden sallamam ben olsam. Bir şey demeyecektim zorla cevap istiyorsun.
ne şakası hocam dalgamı geçiyosunevet gddr6x ya daha iyi demedim bi tık önünde dedim ve BANA GÖRE yazdım eşşek kadar
alakası yoktur heralde de sadece birini aç dene
olmadı mediumda oyna
şaka evet.
full ayarlarda oynatmaz hocam dlss kaliteye alırsın en orta ayarlarda rt yide orta açarsın oynarsınFull ayarlarda RT oynatmaz mi yanlış mı anladım
çok bilgin varsa döktür bekliyorum@Fire_Up bilginiz yoksa konuşmayın.
adama eşşek demiyorum ki eşşek kadar yazdım diyorum?Dostum sakin ol eşşek meşşek uslübunu düzgün tut. Bir tık önünde demek zaten daha iyi demek. Türkçe mi öğreteceğiz? 3060 ti gddr6x zaten 3070'e epey yaklaştı bu nedenle bu tarz cümleler kurmuş ve haklı olabilirsin şeklinde konuşacaktım ama çok kaliteli bir uslübün olmadığından devam etmeye gerek yok.
adam her yazdığıma gülücük atıyor hocam delirdim resmen kusura bakma : Dne şakası hocam dalgamı geçiyosun
full ayarlarda oynatmaz hocam dlss kaliteye alırsın en orta ayarlarda rt yide orta açarsın oynarsın
"Bana göre 3060 ti 3070'den daha iyi." bilgisizlikter. Ona buna göre performans değişmez. 3070 3060 ti'dan daha iyi. Bana göre gibi bir saçma tanımlama olamaz.çok bilgin varsa döktür bekliyorum
adama eşşek demiyorum ki eşşek kadar yazdım diyorum?
adam her yazdığıma gülücük atıyor hocam delirdim resmen kusura bakma : D
Ulan sana göre ona göresi mi var? Performansları belli. 3070 3060 ti'dan daha iyi. Neye dayanarak bana göre daha iyi diyorsun?hocam ben hiçbirşey bilmiyorum oldu mu 3070 dünyanın en iyi ekran kartı oldu mu hocam daha iyi demiyorum hocam bana göre yazdım oraya bana göre ne demek benim fikrimce hocam bunu da anla hocam bunu da bi anla bi kafana sok sonra bana yaz hocam
arkada warband oynayacağım da gitmeden bi
5600x ile 5600 arasında %1-2 fark vargüzel işlemciden kastım r5 5600x tarzı bi yükseltme tabi ona yükseltmeyin de ufak bi yükseltme yani çünkü 3060 ve 3060 ti arasında dağlar kadar fark var
hop hop hop ağzını toplaULAN BAK AMINA KOYDUĞUMUN BEYİNSİZLERİ ONU ÖRNEK OLSUN DİYE DEDİM ONU YAPMA DA DEDİM TÜM MESAJLARIMI OKU SONRA AĞZIMA SIÇ AMA O MESAJI OKU ** YA