AsafSimsek
80+ Bronze
Dahası
Ya mesela AUTO'da bırakınca kendisi 1.4V verse neyse ben kendim timingleri ayarlıyorum MHz ayarlıyorum voltajı autoda bırakıyorum reset atıp 2666MHz'ye çekiyor MHz'yi.Aynen o çok sıkıntı. O yüzden ben mesela asla Biostar önermiyorum. Herkese söylüyorum bu ram olayını. Çok saçma.
Kasayı görünce benim bile içim soğudu@MrSimsek Bu da bunu toplayınca az çok neye benzeyeceği.
Benim sistem de senin şuan topladığına çok yakın.
Bayağı sağlam tipi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.5 Voltaj ile 3800 MHz CL14-20-12-12 yapacağım bende
Hocam senin dediğin ramler bütçeyi aşıyorRamleri G Skill Trident Z Royal yapabilirsin daha güzel görünür
Kasa siyah olabilir
970 EVO olabilir.
ML360R olabilir fanlar daha benzer olur.
Benimde rtx 3070 5 5600x ve psu seninkinin aynısı olcak kaldı onlarıda alırsam sistemim tamamMükemmel sistem hocam, kardeş sistem gibi bir şey oluruz![]()
Senin kasa iyimişHocam senin dediğin ramler bütçeyi aşıyor
Kasa Gepgeniş + Beyazı çok seviyorum kasalardaBenimde rtx 3070 5 5600x ve psu seninkinin aynısı olcak kaldı onlarıda alırsam sistemim tamam
Senin kasa iyimişben de 101m aldım bütçe işte
bir kasaya 1000lira veremezdim.
Benim aldığım kasada çok iyide insanın gönlü hep üstlerde olur işteKasa Gepgeniş + Beyazı çok seviyorum kasalarda
Anakarttan kaptım bedava valhallayı ona mutluyum daha gelmediler amaKasa Gepgeniş + Beyazı çok seviyorum kasalarda
Kanka galiba kazık yemişsin, g.o.Ben imzamdaki sistemi 2.5 ay önce 12.400 e topladım 2k monitörde işin içinde tabi ama beklemiş olsaydım keşke pişmanım suan![]()
TD500 kullansan bi 1000TL daha verirdin.Benimde rtx 3070 5 5600x ve psu seninkinin aynısı olcak kaldı onlarıda alırsam sistemim tamam
Senin kasa iyimişben de 101m aldım bütçe işte
bir kasaya 1000lira veremezdim.