4090 daha iyi bence sırf dlss4 için 4090 dan vaz geçilmez saf güç önemli olan5000 serisi almayı düşünmüyor musunuz?
Yok o psu rahat besler bu sistemihocam 850watt psu çok sınırda kalabilir yani böyle bir sistemi besleyecek sağlam bir psu almanız ssd'nin parasından kısmanızdan daha öncelikli olması lazım bence 1000watt aşağısı almayın
Teşekkür ederim işlemciyi neden ikinci el almıyım sorun olur muGüzel sistem ama o işlemciyi 2.elden almanıza gerek yok ekran kartı almak mantıklı fiyat iyi iner ama işlemciyi sıfır al derim psu falan gayet yeterli bende msı mag a750gl kullanıyorum ferah kaliteli serfitikasının hakkını veren bir psu yeterli gelir hayırlı olsun
Msı mag a1000gl bakabilirsinİşte 1000watt bütçeme uygun ne var bilmiyorum hepsi çok pahalı
Anladım teşekkür ederimhocam 850watt psu çok sınırda kalabilir yani böyle bir sistemi besleyecek sağlam bir psu almanız ssd'nin parasından kısmanızdan daha öncelikli olması lazım bence 1000watt aşağısı almayın
Sorun olmasından değil sıfır fiyatı ile arasında pek fark yok o yüzdenTeşekkür ederim işlemciyi neden ikinci el almıyım sorun olur mu
Onu biliyorum şimdi farkettim direkt ikinci el bakmışım bir de 62k msı yerine 65k rog strix 4090 almak mantıklı kıSorun olmasından değil sıfır fiyatı ile arasında pek fark yok o yüzden
Garanti süreçleri ne?Onu biliyorum şimdi farkettim direkt ikinci el bakmışım bir de 62k msı yerine 65k rog strix 4090 almak mantıklı kı
Msı da adınıza fatura diyor ne kadar doğru bilmiyorum rogun Eylül 2026Garanti süreçleri ne?
Bilmiyordum teşekkür ederim![]()
MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.568,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu psu modeli daha kaliteli , gl olan model ses yapıyor diye şikayet vardı
Oc yapmam zaten 2 3 fps artsın diye ama galiba 1000 alıcam emin değilimBileşenlerin Tahmini Güç Tüketimi:
- AMD Ryzen 7 9700X → ~120W (TDP)
- MSI RTX 4090 Gaming X Trio 24G → ~450W (Maksimum yük altında)
- Asus ROG Strix B850-A Gaming Wi-Fi Anakart → ~50W
- XPG Lancer 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz RAM → ~10W
- Kingston NV3 SNV3S/2000G 2 TB M.2 SSD → ~5W
- Diğer bileşenler (Kasa fanları, AIO soğutucu, LED aydınlatma, vb.) → ~30-50W
Toplam Güç Tüketimi:
Yaklaşık 700-750W civarında maksimum yükte güç tüketimi beklenir.
Önerilen PSU (Güç Kaynağı) Kapasitesi:
Eğer sisteminizde overclock yapmayı planlıyorsanız, 1200W PSU daha güvenli bir seçenek olacaktır.
- Minimum önerilen PSU: 850W (Ancak sınırlarda çalışabilir)
- Önerilen güvenli PSU: 1000W - 1200W (Sistemin daha stabil çalışması ve gelecekteki yükseltmeler için)
- Verimlilik sertifikası: 80 PLUS Gold veya daha iyi (Platinum veya Titanium tercih edilebilir)
ChatGpt böyle bir açıklama yaptı.