130k pc önerisi

Msı da adınıza fatura diyor ne kadar doğru bilmiyorum rogun Eylül 2026
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyordum teşekkür ederim

Oc yapmam zaten 2 3 fps artsın diye ama galiba 1000 alıcam emin değilim
Psu 2.el mi alcan?

Hdd falan sadece resim video saklamak için kullanılır almanizi önermiyorum arkadasin dediğine katılmıyorum

Saf güçte 4090 Tokatlıyor gene de
hocam şöyle bir durum var ama yarın bir gün gta6 ve onun benzeri yüksek grafikli oyunlar çıkacak 4090 aldığınız 4k 170hz monitörde 170 fps veremeyecek belki de ama 5080 mfg özelliği sayesinde 2 katı fps verecek onu da düşünmek lazım her şey saf güç değil yazılım çağındayız artık.

Hdd falan sadece resim video saklamak için kullanılır almanizi önermiyorum arkadasin dediğine katılmıyorum
Kanka ben hiç resim ve vide PC de tutmuyorum

hocam şöyle bir durum var ama yarın bir gün gta6 ve onun benzeri yüksek grafikli oyunlar çıkacak 4090 aldığınız 4k 170hz monitörde 170 fps veremeyecek belki de ama 5080 mfg özelliği sayesinde 2 katı fps verecek onu da düşünmek lazım her şey saf güç değil yazılım çağındayız artık.
Doğru diyorsunuz aslında bilmiyorum Abdullah abinin videodan sonra biraz soğudum aslında

Kanka ben hiç resim ve vide PC de tutmuyorum

Doğru diyorsunuz aslında bilmiyorum Abdullah abinin videodan sonra biraz soğudum aslında
Görüntü hissiyatını nvidia düzeltemezse o ayrı ama düzelteceğinden emin gibi konuştu ve testlerdeki gecikme farkları o kadar düşük ki büyük bir hizmet sunuyor aslında bu MFG özelliği ve güncel olarak gelecek tüm oyunlarda da bu özellik kullanılacağını düşünürsek büyük bir avantaj.Daha fazla para verip yarısı kadar fps almak beni üzerdi şahsen 4090 almış olsaydım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,673
Üyeler
184,476
Son üye
Sorloth
Geri