hocam bütçe girmemişsinizŞuan PRO H410M-B ve intel i3 10.nesil var yükseltmek istiyorum ekran kartını yeni ekledim ama oyunlarda perfonmas çok düşük tam perfonmans alacağım ankart ve işlemci önerisi arıyorum
hocam bütçe girmebütçe sorunum yokta fiyat perfonmasn olur tam perfonmas alıyım yeter
iki işlemcidende tam perofrmans alırsınız fakat ddr4 almayın bence bütçe varsa ddr5 öneririm bütçeniz nedirMesaj otomatik birleştirildi:
İNTEL 12.4 önerdiler ryzen 5-5600 önerdiler ben sadece tam perfonmas almak istiyorum
12 k falan çıkabilirim hocamiki işlemcidende tam perofrmans alırsınız fakat ddr4 almayın bence bütçe varsa ddr5 öneririm bütçeniz nedir
12k ya ddr5 yaparsın12 k falan çıkabilirim hocam
dostum arada aşırı bi fark varmı ddr4 ile 5 arası bide intelmi amd mi12k ya ddr5 yaparsın
ryzen 8400f
b650 s2h anakart
32 gb ram
ddr4 ile 5 arasında nesil farkı var büyük fark var üstüne intel çöp şuanda ryzen amd çok daha başarılıdostum arada aşırı bi fark varmı ddr4 ile 5 arası bide intelmi amd mi
12 k falan çıkabilirim hocam
arkadaşın yaptığı yorum değerlendirilebilir oyun oynuyorsanız işlemciyi 7500f tercih edin ramden kısın 16 alıın sonra bir tane daha aynısından alın(bütçe olunca) çünkü işlemci değiştirmek zordur al sat falan ama ram hemen alınıp eklenir12k ya ddr5 yaparsın
ryzen 8400f
b650 s2h anakart
32 gb ram
32 şart artık güncel spiderman 2 ve yeni oyunlarda 16 gb ram yetmiyorarkadaşın yaptığı yorum değerlendirilebilir oyun oynuyorsanız işlemciyi 7500f tercih edin ramden kısın 16 alıın sonra bir tane daha aynısından alın(bütçe olunca) çünkü işlemci değiştirmek zordur al sat falan ama ram hemen alınıp eklenir
ram şuan 24 dostumarkadaşın yaptığı yorum değerlendirilebilir oyun oynuyorsanız işlemciyi 7500f tercih edin ramden kısın 16 alıın sonra bir tane daha aynısından alın(bütçe olunca) çünkü işlemci değiştirmek zordur al sat falan ama ram hemen alınıp eklenir
fark olur artı olarak daha güncel ram hızınız 2 katına çıkıyor ve ileride parça yükseltmesi daha kolay çünkü artık ddr4 e işlemci üretilmiyordostum arada aşırı bi fark varmı ddr4 ile 5 arası bide intelmi amd mi
raminizi ddr5 sisteme takamazsınız çünkü sizin raminiz ddr4ram şuan 24 dostum
satabilirim öyleysefark olur artı olarak daha güncel ram hızınız 2 katına çıkıyor ve ileride parça yükseltmesi daha kolay çünkü artık ddr4 e işlemci üretilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
raminizi ddr5 sisteme takamazsınız çünkü sizin raminiz ddr4