15 bin bütçeye AM5 Anakart + İşlemci + DDR5 RAM önerisi lazım

Hazır sistem alamaz çünkü yazları çalışıyor şuanda sadece bunları alcak parası var seneye yazın da ekran kartını alcak. Ssd'si var, psu var diyor ama modeli söylemedi henüz muhtemelen dandik bir şey çıkacak. O yüzden böyle yapıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ekran kartlarına da geliyor mu? Ben RX 9070 alıcam eğer varsa öyle bir şey geçerli ürünlerin linkini atar mısınız modeli seçeyim hemen alırım
Bilgisayar iç donanım bileşenlerine geliyor ben RTX 5070, R5 7500F, B650M-R ve ayriyeten kasa aldım tek indirimde dizdim tüm sistemi.

ana kart olarak biostar b650 mp-e pro olabilir onun harici aynılarını önermeye gelmiştim zaten.
anakart olarak bunu öneririm geliştirmeye dahda müsait 4 ram slotu ve soğutuclarıda var ramler olarak @qwerty12 hocamın tavsiye ettikleri alınır

9070 in driver sorunları var düzelene kadar alınmaz bence
10000 kişiden 1 kişi yaşıyor sorun amd driverlerinde değil de sapphire kartlarda ve driver sorunu en güncelinde var WHQL sürümünde değil.
Arkadaş bilgisayarını yavaş yavaş yükseltecek. Öncelikle anakart ve işlemci yükseltmek istedi, ben de son zamanlarda baya bıraktım PC işlerini o yüzden öneri yapamadım. 15 bin bütçeye 7500F işlemci düşünüyoruz, anakart ve ram önerisi lazım ekstradan (Hepsi toplam 15k olcak). Şuan ekran kartı RX 580 ama RX 9060 XT'ye yükseltecek

Arkadaş bilgisayarını yavaş yavaş yükseltecek. Öncelikle anakart ve işlemci yükseltmek istedi, ben de son zamanlarda baya bıraktım PC işlerini o yüzden öneri yapamadım. 15 bin bütçeye 7500F işlemci düşünüyoruz, anakart ve ram önerisi lazım ekstradan (Hepsi toplam 15k olcak). Şuan ekran kartı RX 580 ama RX 9060 XT'ye yükseltecek
Anakart b650m-R veya K alın. Rami patriot 6000 cl30 önermiyorum bende de var ama ben de dahil olmak üzere artık anakart mı desteklemiyor nedense expo açınca doğru düzgün çalışmıyor sistem hata bazen hata veriyor veya direkt hiç görüntü vermiyor daha bilindik kingston veya xpg gibi markalar cl36 da olsa alın ama stabil olsun ben pişmanım bu lanet rami aldığıma

Anakart b650m-R veya K alın. Rami patriot 6000 cl30 önermiyorum bende de var ama ben de dahil olmak üzere artık anakart mı desteklemiyor nedense expo açınca doğru düzgün çalışmıyor sistem hata bazen hata veriyor veya direkt hiç görüntü vermiyor daha bilindik kingston veya xpg gibi markalar cl36 da olsa alın ama stabil olsun ben pişmanım bu lanet rami aldığıma
Bu arada 7500f yerine bütçeyi biraz artırıp r5 7600 alırsan anakarta bağlarsın kablonu ordan görüntü alırsın ekran kartın yokken

Bu arada 7500f yerine bütçeyi biraz artırıp r5 7600 alırsan anakarta bağlarsın kablonu ordan görüntü alırsın ekran kartın yokken
ekran kartı hep var sadece şuanki kötü

ana kartı güncellersen belki sorun çözülür bende çözülmüştü patriot zaten iyi bir marka.

ana kart olarak biostar b650 mp-e pro olabilir onun harici aynılarını önermeye gelmiştim zaten.

10000 kişiden 1 kişi yaşıyor sorun amd driverlerinde değil de sapphire kartlarda ve driver sorunu en güncelinde var WHQL sürümünde değil.
ben sorun yaşayan çok gördüm hocam forumlarda vallaha risk almaya değermi bilmem

Geri