ynsemreuzun
80+ Bronze
Dahası
evet anakartı işlemciyi rami satın bu arada psu nuz kaç wattsatabilirim öyleyse
evet anakartı işlemciyi rami satın bu arada psu nuz kaç wattsatabilirim öyleyse
evet anakartı işlemciyi rami satın bu arada psu nuz kaç watt
Rampage rgb 600 w hocamevet anakartı işlemciyi rami satın bu arada psu nuz kaç watt
tamamdır hocam direkt dediğim gibi ddr5 e geçin benceSizce ne yapmalıyım sistem nasıl bir yükseltme
PRO H410M-B (DDR4)
Intel(R) Core(TM) i3-10105F CPU @ 3.70GHz
24,0 GB RAM
nvidia geforce rtx 3070 suprim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage rgb 600 w hocam
tam almam gerekenleri söylermisiniz dar boğaz yapmicak tam perfonmas alacağımtamamdır hocam direkt dediğim gibi ddr5 e geçin bence
işlemciSizce ne yapmalıyım sistem nasıl bir yükseltme
PRO H410M-B (DDR4)
Intel(R) Core(TM) i3-10105F CPU @ 3.70GHz
24,0 GB RAM
nvidia geforce rtx 3070 suprim
Rampage rgb 600 w hocam
attım hocamtam almam gerekenleri söylermisiniz dar boğaz yapmicak tam perfonmas alacağım
kasa ice blade sıvı soğutucu düşünüyorum varmı öneriişlemci
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
anakart
![]()
Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.886,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
soğutucu
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ram
attım hocam
daha uyguna da işlemci soğutucusu alınabilir ama bu yıllarca götürür kaliteli bir üründür
biraz görsel şölende istiyorum rgb meraklısıyımişlemci
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
anakart
![]()
Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.886,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
soğutucu
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ram
attım hocam
daha uyguna da işlemci soğutucusu alınabilir ama bu yıllarca götürür kaliteli bir üründür
beyaz olan mı hocamkasa ice blade sıvı soğutucu düşünüyorum varmı öneri
biraz görsel şölende istiyorum rgb meraklısıyım
kasa ice blade sıvı soğutucu düşünüyorum varmı öneri
hocam kısaca uygun fiyatlı bakıyorsanız deepcool thermalright enermax bu markalar 2k 3k arasındaki en mantıklı ve fiyatını hakkeden markalarkasa ice blade sıvı soğutucu düşünüyorum varmı öneri