3070 ti 22 bin lira?

Bu dolandırıcının kasasını almam.
Parçayı easter gamers mi yaptı kanka bu ne kadar saçma bi söylem.
Post automatically merged:

Ya Easter denen arkadaş başkalarının kredi kartlarını çalıp kendine bit atan birisi. İfşalanınca iki büklüm oldu. Ama sistem eğer iyi ise önünüze bir engel olmaz, alın gitsin.
Yok ya çalan kişi o değil sigortacı RAT'layıp db çekip CC aklıyorlar, bu olay böyle işliyor yani fakat sadece bilgiler ile parayı nakite çekemiyorlar bu yüzden Twitch yayıncılarıyla iletişime geçiyorlar 3D Secure olmadan parayı atıp yarı yarıya bölüşüyorlar. Yine aynı olay ama daha açık bilinsin istedim iyi geceler.

Hayır.

Çalıntı kredi kartları ile bit satın alıp bunu reel paraya çevirmeye çalışan ekip farklı, yayıncılar farklı. Easter gamers yani Mete gidip kredi kartı bilgilerini çalmadı.

Bu bit satın alıp yayıncılar üstünden nakit paraya dönüştürmeye çalışan ekip Mete'ye bit atmış. Pek çok yayıncıyı kullandıkları gibi. Mete de fark etmedim, haberim yok ben zaten bilgisayardan da anlamam falan dedi kendini savunduğu video'sunda. İnanıp, inanmamak insanlara kalmış. Şahsen ben masum olmadığını düşünüyorum.
aynen kanka kredi kartıma 5000 dolar geldi ama görmemişim ya bence adam doğru söylüyor dimi dddd

Geri