Neler Yeni

3070 ti 22 bin lira?

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak

mfimmel

80+ Silver
Bu dolandırıcının kasasını almam.
Parçayı easter gamers mi yaptı kanka bu ne kadar saçma bi söylem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya Easter denen arkadaş başkalarının kredi kartlarını çalıp kendine bit atan birisi. İfşalanınca iki büklüm oldu. Ama sistem eğer iyi ise önünüze bir engel olmaz, alın gitsin.
Yok ya çalan kişi o değil sigortacı RAT'layıp db çekip CC aklıyorlar, bu olay böyle işliyor yani fakat sadece bilgiler ile parayı nakite çekemiyorlar bu yüzden Twitch yayıncılarıyla iletişime geçiyorlar 3D Secure olmadan parayı atıp yarı yarıya bölüşüyorlar. Yine aynı olay ama daha açık bilinsin istedim iyi geceler.

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk
Hayır.

Çalıntı kredi kartları ile bit satın alıp bunu reel paraya çevirmeye çalışan ekip farklı, yayıncılar farklı. Easter gamers yani Mete gidip kredi kartı bilgilerini çalmadı.

Bu bit satın alıp yayıncılar üstünden nakit paraya dönüştürmeye çalışan ekip Mete'ye bit atmış. Pek çok yayıncıyı kullandıkları gibi. Mete de fark etmedim, haberim yok ben zaten bilgisayardan da anlamam falan dedi kendini savunduğu video'sunda. İnanıp, inanmamak insanlara kalmış. Şahsen ben masum olmadığını düşünüyorum.
aynen kanka kredi kartıma 5000 dolar geldi ama görmemişim ya bence adam doğru söylüyor dimi dddd

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Haksızlığa susan Dilsiz şeytandır. Bu suça ortak olmuş. Çalmış kadar olmuş.

Videoyu bağlantıyla girişe özel yapıp saçma sapan cümleler kurması o bu şu zaten masum olmadığını gözler önüne seriyor.
Hakkı olmayan paraya sahip olmuş her türlü hırsız oluyor zaten.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter