Neler Yeni

3070 ti 600watt psu ile çalışır mı

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
merhabalar arkadaşlar geçenlerde bir ekran kartı aldım 3070 ti bu ekran kartı ile beraber kasa toplarım dedim parça parça ama durumlar istedigim gibi pek gitmedi biraz daha ertelemek zorunda kalacagım kasa durumunu sanırım sizlere sorum şu şekilde şuanki kullandıgım pc

msi rx 470 ekran kartı
intel i5 6500 işlemci
msi h110m gaming anakart
8 gb ram
zalman kasa yanında verilen 600 watt +80 plus sertifikası olmayan bir psu var kasada

pc özellikleri bu şekilde acaba 3070 ti taksam güç kaynagından dolayı çalıştırır mı ? yoksa çalıştırsada bile ekran kartına zarar verir mi
teşekkür ederim iyi forumlar

Bünyamina

80+ Platinum
merhabalar arkadaşlar geçenlerde bir ekran kartı aldım 3070 ti bu ekran kartı ile beraber kasa toplarım dedim parça parça ama durumlar istedigim gibi pek gitmedi biraz daha ertelemek zorunda kalacagım kasa durumunu sanırım sizlere sorum şu şekilde şuanki kullandıgım pc

msi rx 470 ekran kartı
intel i5 6500 işlemci
msi h110m gaming anakart
8 gb ram
zalman kasa yanında verilen 600 watt +80 plus sertifikası olmayan bir psu var kasada

pc özellikleri bu şekilde acaba 3070 ti taksam güç kaynagından dolayı çalıştırır mı ? yoksa çalıştırsada bile ekran kartına zarar verir mi
o kasayı satıp 3070 alacağın takacağın parayla 2 sini topla pc al dostum 3070 bu sisteme takılmaz 8 gb ram işlemci düşündürür yani olmaz çok iyi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Taksanda verim alacağını sanmam darboğaz vs vs derken. Psu da sınırda. Riske değmez

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
O sistemi satılığa çıkar, satılana kadar kullan. 3070'i taktığında bir sürü sorunla uğraşırsınız.

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler ozaman aldıgım ekran kartı öyle bi köşede duracak yeni ekran kartsız bi kasa toplayıp öyle kullanıcaz anlattıgınız kadarı ile bu kasaya olmayacak

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahat besler alıp almamak sana kalmış
ekran kartını aldım hocam elimde ama işte pc durumu parçaları eski 600watt psu kurtarır mı bilemedim ondan dolayı konu açıp fikir almak istedim yorumun için teşekkürler

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Emre
ekran kartını aldım hocam elimde ama işte pc durumu parçaları eski 600watt psu kurtarır mı bilemedim ondan dolayı konu açıp fikir almak istedim yorumun için teşekkürler
Şu pcyi bile idare ediyor 3070 ti rahat besler

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

msi rx 470 ekran kartı
intel i5 6500 işlemci
msi h110m gaming anakart
8 gb ram

12V kanalından kaç A veriyor o da önemli.

Normalde 600W pek yetmeyebilir ama işlemcin darboğaz yapacağı için kart hiçbir zaman tam yükte çalışamayacak bu yüzden PSU nun rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu pcyi bile idare ediyor 3070 ti rahat besler
O güç kaynağı anlık güçte 900W a kadar çıkabilen çok kaliteli bir model. Konu sahibinde giriş seviyesi bir model var.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
cevaplarınız için teşekkürler ozaman aldıgım ekran kartı öyle bi köşede duracak yeni ekran kartsız bi kasa toplayıp öyle kullanıcaz anlattıgınız kadarı ile bu kasaya olmayacak
Kasa yan parçalar vs olmasına olur ama toplu sistem satışı yaparsanız hem yeni nesil olur sistem hem de daha pahalıya gider.
Depolama birimleri - kasa ram vs kalabilir anakart işlemci satarsınız ama gene de eski nesil oluyor.
PSU 12V kanalından ne kadar veriyor ve kaç yıllık? 3070'i 600W ile kullananlar var ama onların güç kaynakları baya sağlam oluyor.
Cevaplama ya da etiket atmazsanız bize bildirim gitmiyor.

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu

Normalde 600W pek yetmeyebilir ama işlemcin darboğaz yapacağı için kart hiçbir zaman tam yükte çalışamayacak bu yüzden PSU nun rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum.

O güç kaynağı anlık güçte 900W a kadar çıkabilen çok kaliteli bir model. Konu sahibinde giriş seviyesi bir model var.
12v yazan yerin altında 540w gösteriyor videoda nereye bakılması gerektıgıni göstermişler ben baktıgımda 540w gösteriyor

Erda Yıldırım

80+ Gold

6900xt 5600x 650w ile çalıştırıyorum.

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
Kasa yan parçalar vs olmasına olur ama toplu sistem satışı yaparsanız hem yeni nesil olur sistem hem de daha pahalıya gider.
Depolama birimleri - kasa ram vs kalabilir anakart işlemci satarsınız ama gene de eski nesil oluyor.
PSU 12V kanalından ne kadar veriyor ve kaç yıllık? 3070'i 600W ile kullananlar var ama onların güç kaynakları baya sağlam oluyor.
Cevaplama ya da etiket atmazsanız bize bildirim gitmiyor.
parçaların ne kadar gidecegi satılacagı konusunca pek bi fikrim yok açıkcası diger bileşenlerim iyi degil 250 gb ssd var o kalsada olur
şuanki ekran kartım baya bi sıkıntılı RX 470 ekran kartını kullanıyorum ve 1080P de oyun açınca video card hatası verip kapatıyor ekranı ondan dolayı yeni ekran kartını takabilir miyim acaba diye sormak istedim

Top Bottom